Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP. Compania producatoare a publicat noi detalii oficiale

Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP. Compania producatoare a publicat noi detalii oficiale
  • Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP
  • Compania producatoare a publicat noi detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

O cutie automata cu sase rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice.

Anuntata la inceputul acestei veri, chiar in prima parte a lunii trecute, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei Compass va fi comercializata de Jeep si intr-o varianta cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Disponibila la vanzare sub indicativul 4xe, masina in cauza combina o unitate 1.3 turbo - pe benzina - cu doua motoare electrice si o baterie de 11.4 kWh, potrivit ultimelor informatii oficiale.

Una dintre cele doua unitati ce compun perechea de motoare electrice lucreaza alaturi unitatea termica si poate actiona ca generator, se arata in comunicatul de presa publicat de compania producatoare, pe cand cealalta se regaseste la nivelul puntii spate si livreaza rotilor undeva in jurul a 60 CP.

Jeep Compass si Renegade 4Xe

Jeep Compass si Renegade 4Xe

Daca vine vorba, in schimb, despre unitatea 1.3 turbo - pe benzina - mentionata si anterior, ei bine... aceasta este oferita in doua versiuni diferite: cu 130 sau 180 CP. Astfel, puterea totala a sistemului de propulsie plug-in hybrid de pe varianta Jeep Compass 4Xe se ridica la 190, respectiv 240 CP si ajunge pe asfalt printr-o cutie automata cu sase rapoarte, plus un sistem inteligent de tractiune integrala.

Valoarea din dreptul acceleratiei de la 0 la 100 km/h ramane momentan doar un mare mister, insa se cunoaste deja faptul ca masina in cauza poate parcurge pana la 50 km in modul complet electric, fara interventia unitatii termine, la viteze de cel mult 130 km/h, conform primelor detalii date publicitatii.

O versiune 4Xe a primit si varianta imbunatatita a gamei Renegade, cele doua produse cu sistem de propulsie plug-in hybrid ale companiei Jeep urmand sa ajunga in showroom-urile de pe Batranul Continent odata cu toamna aceasta, in cursul lunii septembrie. In trei niveluri diferite de echipare - Limited, S si, nu in ultimul rand, Trailhawk - la un pret de vanzare actualmente complet necunoscut.

Jeep Compass si Renegade 4Xe

Jeep Compass si Renegade 4Xe

Jeep Compass si Renegade 4Xe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Jeep Compass si Renegade 4Xe
mai multe