Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP. Compania producatoare a publicat acum toate informatiile oficiale

Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP. Compania producatoare a publicat acum toate informatiile oficiale
  • Jeep publica primele fotografii si informatii oficiale ale mult anticipatului Compass Facelift
  • Masina disponibila la vanzare chiar de luna aceasta aduce mici modificari estetice si tehnologice
  • Principalul punct de atractie il reprezinta sistemul plug-in hybrid cu motor de 1.3 litri si 240 CP
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu sistemul de tractiune integrala oferit in standard, potrivit primelor detalii date publicitatii.

Lansata pe piata in urma cu aproape trei ani, cea de-a doua generatie a masinii comercializate de Jeep sub numele de Compass a primit de curand un binemeritat facelift. Disponibila la vanzare chiar inainte de sfarsitul lunii curente, noua versiune aduce mici modificari estetice, plus unele propulsoare oferite in premiera absoluta.

Jeep Compass Facelift

Jeep Compass Facelift

Principala atractie la nivel tehnic o reprezinta, fara doar si poate, sistemul plug-in hybrid care va echipa variantele 4xe, unde un benzinar 1.3 turbo lucreaza alaturi de un motor electric montat in partea din spate a caroseriei pentru a livra rotilor de pe ambele punti puteri maxime de 190 ori 240 de cai.

Aceeasi unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.3 litri poate fi comandata inclusiv in lipsa motorului electric precizat anterior, cu mentiunea ca respectiva forma se traduce prin numai 130 sau 150 CP. Intr-un final, noul Jeep Compass Facelift mai ofera si un diesel de 1.6 litri, cu 120 de cai putere sub capota.

In ceea ce priveste lista cu dotari, masina americana - care va fi construita in Italia pentru clientii europeni, vine si cu franare autonoma de urgenta, cutie cu dublu ambreiaj, pilot automat adaptiv, asistent pentru mentinerea benzii de rulare si monitorizarea unghiului mort, display tactil de 8.4 inch etc.

Jeep Compass Facelift

Jeep Compass Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Jeep Compass Facelift
mai multe