Masina cu motor de 1.3 litri si 280 CP. Cat costa

Masina cu motor de 1.3 litri si 280 CP. Cat costa
  • Masina cu motor de 1.3 litri si 280 CP
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus un display central cu diagonala de 10.25 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 40 de saptamani - inca de la inceputul lunii februarie, cea dintai generatie a gamei vandute de Alfa sub numele de Tonale isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in diferite savori si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul italian la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta disponibila sub denumirea Tonale Plug-In Hybrid Q4, alaturi de o unitate turbo in patru cilindri - cu o capacitate de doar 1.3 litri, conceputa pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 180 de cai putere.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4

Comercializata la preturi incepand de la suma de 51.600 de euro, respectiva aroma pluseaza cu un motor electric de 90 kW si o baterie de 15.5 kWh - solutia cu pricina traducandu-se printr-un total sinonim cu pana la 280 CP, livrat rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei transmisii automate cu numai sase rapoarte. Astfel - cu acceleratia la podea, problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in fix 6.2 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi, complet nestingherit, incursiunea pana la viteza de top de aproximativ 206 kilometri pe ora, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Reteta caracteristica versiunii Alfa Tonale Plug-In Hybrid Q4 continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu un consum mediu de carburant de circa 1.14 litri la 100 de kilometri si o echipare standard extrem de cuprinzatoare. Care include - potrivit configuratorului destinat pietei auto din Italia, si o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, stopuri Full-LED, dar si instrumente de bord digitale, un display central cu o diagonala de 10.25 inch, sase boxe, instalatie de climatizare cu reglare pe doua zone etc.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (112) Poze Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2022