Masina cu motor de 1.3 litri si 280 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 1.3 litri si 280 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 1.3 litri si 280 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca de la inceputul lui 2022, cea dintai generatie a gamei pe care compania Alfa Romeo o comercializeaza sub numele de Tonale se vinde - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de celebrul constructor italian la dispozitia clientilor a reusit sa isi faca loc - mai mult ori mai putin surprinzator, si o versiune disponibila sub indicativul Plug-in Hybrid Q4, respectivul model bucurandu-se de serviciile unei motorizari turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 1.3 litri.

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

Unitatii de 1.332 de centimetri cubi si 180 de cai putere - pe benzina, i se alatura un propulsor electric de aproximativ 90 kW, alimentat de o baterie de 15.5 kWh, astfel ca persoana de la volan se va bucura de un total de pana la 280 CP. Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de doar 6.2 secunde, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Disponibila si pe piata auto din Romania - la preturi incepand de la circa 52.500 de euro, reteta caracteristica primului Tonale Plug-in Hybrid Q4 din istoria Alfa Romeo continua cu o viteza maxima de 206 kilometri pe ora, seria vestilor bune culminand insa cu consumul mediu de numai 1.4 litri la 100 de kilometri. Cat despre echiparea standard, crossoverul cu o autonomie de 62 de kilometri - in modul de rulare EV, isi va intampina cumparatorii impreuna cu un sistem inteligent de tractiune integrala, faruri Full LED Matrix, climatizare automata pe doua zone etc.

Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (86) Poze Alfa Romeo Tonale - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2023