Masina cu motor de 1.4 litri si 245 CP. Compania producatoare anunta cu cat se va vinde in Romania

Masina cu motor de 1.4 litri si 245 CP. Compania producatoare anunta cu cat se va vinde in Romania
  • Masina cu motor de 1.4 litri si 245 CP: compania producatoare dezvaluie cu cat se vinde in Romania
  • Transmisia automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, dar si jantele din aliaj pe 17 inch sunt standard
Distribuie pe Facebook

Transmisia automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, jantele din aliaj pe 17 inch, dar si volanul multifunctional cu design in trei spite se numara printre dotarile oferite in standard, fara costuri suplimentare.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sase luni, chiar in ultima parte a iernii trecute, cea mai recenta generatie a super-compactei pe care Volkswagen o vinde sub denumirea de Golf GTE, in compania unui sistem de propulsie plug-in hybrid, a fost lansata zilele acestea si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 35.174 de euro, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Sub capota, respectiva masina adopta o unitate de 1.4 litri din familia TSI, asociata unui motor electric alimentat de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 13 kWh, astfel rezultand o serie de valori maxime sinonime cu (pana la) 245 CP si 400 Nm.

VW Golf GTE

O cutie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, care lucreaza alaturi de un sistem de tractiune fata, completeaza fisa cu specificatii tehnice a celui mai recent Volkswagen Golf GTE din istorie, super-compacta cu propulsie de tip plug-in hybrid reusind sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de aproximativ 6.7 secunde, conform ultimelor informatii si detalii date publicitatii. Viteza maxma: 225 km/h.

Aceeasi masina disponibila pe piata din Romania la preturi incepand de la 35.174 de euro se mai poate lauda, totodata, si cu o autonomie electrica de (pana la) la 62 de kilometri, dar si cu un consum mediu de carburant de 1.6 litri la suta de km.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari si echipamente standard, oferite fara costuri suplimentare, ei bine... cea mai recenta generatie a super-compactei pe care Volkswagen o vinde sub denumirea de Golf GTE, in compania unui sistem de propulsie plug-in hybrid, dispune inclusiv de jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, faruri LED Plus. Si volan multifunctional in trei spite, cu comenzi tactile.

Tapiteria speciala din stofa, climatizarea cu reglare automata a temperaturii, pe trei zone, instrumentele de bord digitale ori display-ul central cu diagonala de (pana la) 25.4 centimetri se regasesc la randul lor pe reteta mentionata anterior, mai sus.

VW Golf GTE

VW Golf GTE

VW Golf GTE

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2020