Masina cu motor de 2.0 litri si 380 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 380 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 380 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.4 secunde - potrivit comunicatului de presa.

Ultima parte a anului 2021 marcheaza debutul unor modificari importante in gama diviziei europene a companiei Jeep, celebrul producator de SUV-uri si off-roadere de peste Ocean anuntand, in cursul zilei de azi, lansarea unei versiuni imbunatatite a actualului Wrangler. Printre upgrade-urile caracteristice noi masini se numara, de asemenea, si un parbriz Gorilla Glass - de pana la trei ori mai rezistent la crapaturi, aparent.

Lista optiunilor proaspete continua cu plafonul cunoscut sub numele de Sunrider Flip Top - detasabil numai la nivelul locurilor fata, plus cateva nuante exterioare.

Jeep Wrangler 4xe

Jeep Wrangler 4xe

Aceeasi divizie europeana a companiei Jeep a operat cateva schimbari si in dreptul gamei de motorizari, cu versiunea imbunatatita a actualului Wrangler urmand a fi disponibila la vanzare - conform primelor date publicate de conducerea celebrului producator de SUV-uri si off-roadere de peste Ocean, doar alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid. Acompaniat de doua motoare electrice si o unitate de doi litri.

Respectiva solutie ii permite noii masini sa beneficieze de o putere maxima de 380 CP - valoare livrata rotilor de pe ambele punti, printr-o transmisie automata.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.4 secunde - potrivit comunicatului de presa. Atat viteza de top, cat si consumul de carburant nu raman decat un mister, insa se precizeaza, in schimb, ca autonomia urbana, in modul complet electric, depaseste pragul de 50 de kilometri, in timp ce reincarcarea bateriei necesita, la priza de 7.4 kWh, sub trei ore.

Jeep Wrangler 4xe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (63) Poze Jeep Wrangler 4xe
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2021