Masina cu motor de 4.0 litri si 950 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.0 litri si 950 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 950 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.5 secunde.

Compania Aston Martin continua seria lansarilor spectaculoase si publica primele materiale oficiale cu privire la mult anticipata versiune de serie a super proiectului Valhalla. Pozitionata in portofoliul producatorului din Gaydon imediat sub extremul Valkyrie, noua masina gazduieste in compartimentul motor un sistem de propulsie PHEV.

Formata din doua unitati electrice, cate una pentru fiecare punte, si un benzinar cu opt cilindri in V, doua turbine uriase si o capacitate de patru litri, imprumutat din gama Mercedes-AMG, formula cu pricina se traduce printr-un total de pana la 950 CP, conform fisei cu specificatii tehnice.

Aston Martin Valhalla

Aston Martin Valhalla

Aston Martin Valhalla

Seria vestilor bune continua cu un cuplu maxim de 1.000 Nm si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp capabil de un Bugatti: 2.5 secunde. Viteza maxima nu depaseste, in schimb, 330 de kilometri pe ora, pe cand autonomia in modul electric este de circa 15 kilometri, au mai anuntat oficialii companiei Aston Martin.

Regasita in portofoliul producatorului din Gaydon imediat sub extremul Valkyrie, masina cunoscuta publicului larg sub denumirea de Valhalla se mai poate lauda si cu o transmisie DCT fara treapta pentru marsarier, mersul cu spatele realizandu-se exclusiv cu ajutorul motoarelor electrice.

Daca vine vorba despre departamentul estetic, interiorul nu ramane decat un mare mister la momentul de fata. primele imagini si detalii oficiale facand referire doar la meniul de la exterior. Care, inutil de mentionat, stie cum sa impresioneze, fiecare element si detaliu scotand la iveala faptul ca avem in fata o creatie cu 950 CP sub capota.

Aston Martin Valhalla

Aston Martin Valhalla

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Aston Martin Valhalla
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2021