Masina cu motor de 4.0 litri si 950 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 4.0 litri si 950 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 950 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.5 secunde. Daca mai trebuia cumva precizat.

Prezentata publicului larg cu doar cateva zile in urma - chiar la jumatatea verii acestui an, mult anticipata versiune de productie a super-proiectului Aston Martin Valhalla stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Pozitionata in gama imediat sub extremul Valkyrie. aceasta se remarca in special prin design-ul SF al caroseriei, insa nici sistemul de propulsie de sub capota nu va trece intocmai neboservat.

Ba dimpotriva, am putea spune: compusa dintr-o unitate V8 bi-turbo, de patru litri si provenienta Mercedes-AMG, si doua motoare electrice, cate unul pentru fiecare punte in parter, respectiva solutie se traduce printr-o putere totala de pana la 950 CP. De cealalta parte, valoarea din dreptul cuplului maxim numara 1.000 Nm.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.5 secunde, dupa cum mentionam si anterior. Totodata, mult anticipata versiune de productie a super-proiectului Aston Martin Valhalla se mai poate lauda si cu o viteza maxima de aproximativ 330 de kilometri pe ora, conform primelor informatii si detalii oferite de compania producatoare.

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice cuprinde inclusiv o autonomie electrica de circa 15 kilometri, un sistem inteligent de tractiune integrala, dar si o cutie automata de tip DCT, fara treapta de marsarier. Nota de plata nu reprezinta decat o estimare la momentul de fata, in timp ce reteta de la interior este o necunoscuta totala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 August 2021