Masina cu patru motoare si 2000 de cai. Acum poti s-o privesti pentru prima oara in actiune

Masina cu patru motoare si 2000 de cai. Acum poti s-o privesti pentru prima oara in actiune
  • Prima masina electrica de la Lotus vine cu patru motoare
  • Sportiva Evija promite o putere maxima de pana la 2.000 CP
  • Debutul productiei este programat pentru anul viitor
Distribuie pe Facebook

Cu toate acestea, productia oficiala nu va debuta mai devreme de inceputul decadei urmatoare.

Lansata cu surle si trambite chiar acum trei luni, in cadrul celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach, prima masina electrica din istoria Lotus stie cu siguranta cum sa impresioneze. Botezata Evija, sportiva companiei britanice promite un sistem de propulsie cu patru motoare si 2.000 de cai putere.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze mai mult de trei secunde, in timp ce ecuatia 0 - 300 km/h isi va gasi rezolvarea in mai putin de noua secunde.

Totodata, Lotus mai promite ca noul Evija va depasi o viteza maxima de 340 de kilometri pe ora, fisa tehnica a sportivei britanice cu patru motoare electrice si 2.000 de cai putere incheindu-se cu o autonomie de 400 km. In ceea ce priveste productia, aceasta nu ar trebui sa depaseasca 130 de exemplare.

Pana sa ajungem insa in punctul respectiv, un scurt material video ne invita sa urmarim prototipul cu numarul doi pentru prima oara in actiune, pe un circuit privat, potrivit oficialilor companiei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2019