Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini. Cum arata in realitate

Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini. Cum arata in realitate
  • Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

In Germania, preturile de vanzare pornesc de la 72.990 de euro, conform configuratorului oficial.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de doi ani, inca din primavara lui 2021, cea dintai generatie a spectaculoasei game comercializate de Kia sub denumirea de EV6 isi intampina cumparatorii - zilele acestea - in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de sud-coreeni la dispozitia clientilor se regaseste si o versiune de inalta performanta, impresionanta varianta - disponibila sub numele de EV6 GT - oferind doua motoare electrice pentru o putere maxima de 575 de cai.

Oferita in schimbul unei sume minime de 72.990 de euro - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, in paragrafele precedente, extrema creatie pluseaza cu un sistem avansat de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de numai 3.5 secunde, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei.

Multumita unei baterii litiu-ion cu o capacitate de 77.4 kWh, autonomia totala urca pana la pragul de 424 de kilometri, lista atractiilor principale cuprinzand - mai mult sau mai putin surprinzator - inclusiv o echipare standard imposibil de neglijat. Care debuteaza cu o pereche de faruri adaptive cu LED si continua - dupa cate au tinut sa mentioneze oficialii companiei producatoare - cu un set de jante cu diametrul de 21 de inch, o instalatie audio de inalta fidelitate, cu 14 boxe Meridian in dotare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 August 2023