Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. In plus, ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde

Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. In plus, ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde
  • Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • In plus, ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu viteza maxima de pana la 260 de kilometri pe ora, in timp ce autonomia totala depaseste 510 km, conform ultimelor informatii si detalii oficiale.

Anuntata in urma cu numai doua saptamani, chiar la inceputul celei de-a doua jumatati a lunii curente, prima masina asamblata de Kia pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor revine astazi in atentia publicului larg. Sud-coreenii au publicat noi detalii si informatii oficiale despre gama EV6, programata sa-si faca aparitia pe strazi inainte de sfarsitului anului 2021.

In configuratia de baza, respectiva creatie a pregatit o formula care inglobeaza un motor de 170 CP si 350 Nm, montat la nivelul puntii spate si insotit de o baterie de 58.0 kWh, conform companiei producatoare.

Kia EV6 - Poze noi

Kia EV6 - Poze noi

Prima masina asamblata de Kia pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor isi va mai intampina clientii si intr-o versiune cu doua motoare, 235 CP si 605 Nm pe toate cele patru roti, daca mai era cumva nevoie de precizat. Pentru aceasta, noua gama EV6 va oferi tot o baterie cu capacitatea de 58.0 kWh, dupa cum reiese din ultimele detalii si informatii ale sud-coreenilor.

Respectiva creatie va fi insa disponibila si alaturi de o baterie de 77.4 kWh, in trei variante diferite, dintre care una cu un singur motor, de 228 CP si 350 Nm, iar alta cu doua motoare, 325 CP si 605 Nm.

Seria vestilor mai mult decat bune, livrate de prima masina asamblata de Kia pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor, se incheie cu o configuratie de top GT. In formula cu pricina, bateria cu capacitatea de 77.4 kWh alimenteaza doua motoare de 585 CP si 740 Nm, capabile sa-i asigure noii game EV6 un 0 - 100 km/h in 3.5 secunde si o viteza de 260 km/h, spun sud-coreenii.

Daca vine vorba, in schimb, despre autonomia maxima, cea mai eficienta optiune promite sa parcurga peste 510 km cu o singura incarcare, sinonima cu 4.5 minute pentru o distanta de aproximativ 100 km.

Totodata, pe langa valorile din randurile de mai sus, prima masina asamblata de Kia pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor se mai poate lauda si o lungime de pana la 4.695 de milimetri, plus un ampatament de 2.9 metri. Noua gama EV6 va impresiona si la nivel tehnologic, in special prin setul de display-uri de la nivelul bordului si sistemul audio Meridian, anunta sud-coreenii.

Kia EV6 - Poze noi

Kia EV6 - Poze noi

Kia EV6 - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Kia EV6 - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2021