Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum

Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

In configuratia de top, un sistem de propulsie cu doua motoare livreaza ambelor punti pana la 306 cai putere. Suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 6.6 secunde.

Surprinsa de-a lungul timpului in nenumarate fotografii spion - inclusiv camuflata in Peugeot 5008, cea de-a treia masina a gamei ID de la Volkswagen a renuntat, de curand, la mijlocul acestei saptamani, la toate secretele sale de ordin tehnic si chiar estetic. Comercializata sub denumirea de ID.6 - doar pe piata din China, respectiva creatie vine cu o lungime de peste 4.8 metri la nivel de caroserie, dupa cum anunta primul comunicat oficial de presa.

Lista dimensiunilor exterioare continua cu o latime de aproape 1.85 de metri si o inaltime de 1.68 metri, in timp ce ampatamentul masoara undeva in jurul a 2.965 de milimetri. Suficient - de ce nu, pentru ca interiorul sa adopte o configuratie cu pana la trei randuri de scaune si, evident, sapte locuri.

Volkswagen ID.6

Volkswagen ID.6

Daca vine vorba, in schimb, despre motorizarile oferite de cea de-a treia masina a gamei ID de la Volkswagen, propunerea specifica noului ID.6 cuprinde versiuni cu unul sau doua motoare electrice si puteri maxime de 180, 206 sau 306 CP. Diferite optiuni sunt disponibile - de asemenea, si la nivel de baterie, acolo unde variantele puse la dispozitia beneficiaza de o capacitate de 58 ori 77 kWH - reiese din primele informatii si detalii date publicitatii.

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice mai gazduieste si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp incepand de la 6.6 secunde, dar si o viteza maxima - limitata, de 160 km/h, plus o autonomie totala de pana la 588 de kilometri, potrivit standardelor caracteristice pietei din China.

Cea de-a treia masina a gamei ID de la Volkswagen a pregatit - din punct de vedere estetic, un design exterior extrem de familiar - inspirat de actualul ID.4. Afirmatia cu pricina este valabila si in cazul interiorului, astfel ca noul ID.6 se remarca printr-un set de aripi proeminente, jante supradimensionate si blocuri optice cu LED - pe de o parte, si o pereche de display-uri color, instrumente de bord digitale si sistem audio Harman Kardon pe de alta parte.

Volkswagen ID.6

Volkswagen ID.6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volkswagen ID.6
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2021