Mazda a publicat acum toate detaliile, inclusiv lista completa de preturi. Cat costa noul MX-30 in Romania

Mazda a publicat acum toate detaliile, inclusiv lista completa de preturi. Cat costa noul MX-30 in Romania
  • Lista completa de preturi
  • Trei niveluri de echipare
  • Autonomie de pana la 200 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Noua Mazda MX-30, primul model 100% electric lansat de brand-ul japonez este disponibil in Romania in trei versiuni de echipare. SUV-ul de oras are o autonomie de pana la 200 de kilometri.

Anuntat cu mult timp in urma, primul model 100% electric cu emblema Mazda a debutat in luna octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.

MX-30, pentru ca asa a fost botezat, este un crossover echipat cu un motor electric cu 143 CP si 265 Nm cuplu, care poate parcurge pana la 200 de kilometri multumita unei baterii cu o capacitate de 35.5 kWh.

Mazda MX-30

La scurt timp dupa acest moment, constructorul nipon de automobile a publicat doar pretul editiei speciale de lansare dar acum aflam lista completa de preturi si, mai ales, dotarile pregatite pentru piata din Romania.

Mazda MX-30

La noi in tara, Mazda MX-30 poate fi comandata in trei niveluri de echipare: GT, Launch Edition si GT Plus. Mai mult, Mazda ofera si trei pachete de dotari: Premium (1000 de euro), Luxury Modern (1.500 de euro) sau Luxury Vintage (1.500 de euro).

Cea mai accesibila Mazda MX-30, in nivelul de echipare GT, costa in Romania cel putin 33.490 de euro cu TVA inclus.

Mazda MX-30

Pentru acesti bani primesti o lista stufoasa cu echipamente inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, faruri si stopuri cu LED, head-up display, sistem de infotainment cu display de 8.8 inch, ceasuri de bord digitale cu ecran de 7 inch, volan imbracat in piele, climatizare automata, geamuri electrice fata, cruise control adaptiv, camera video pentru marsarier, senzori de ploaie si multe altele.

Mazda MX-30

In plus fata varianta GT, GT Plus (34.090 euro) vine cu sistem pentru spalarea farurilor, oglinzi incalzite si rabatabile electric, cotiera pentru bancheta spate, scaune fata incalzite, volan incalzit, acces fara cheie si parbriz incalzit in zona stergatoarelor.

Mazda MX-30

In ceea ce priveste versiunea speciala de lansare, sau Launch Edition, aceasta costa de la 33.990 de euro in sus si pluseaza cu jante cu design special si diametru de 18 inch, faruri LED adaptive, geamuri spate cu tenta fumurie, interior Luxury Modern sau Luxury Vintage, scaune fata incalzite, ornamente interioare din pluta sau scaun sofer cu functie pentru memorarea pozitiei de conducere.

Mazda MX-30

Primele exemplare Mazda MX-30 vor ajunge la noi in tara in a doua parte a anului curent cu mentiunea ca pana la finalul lui 2020 clientii romani pot opta numai pentru varianta speciala de lansare.

Mazda MX-30

Mazda MX-30

Mazda MX-30

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mazda MX-30
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2020