Mercedes a gasit ac de cojocul Tesla. Anuntul facut cu putin timp in urma

Mercedes a gasit ac de cojocul Tesla. Anuntul facut cu putin timp in urma
  • Mercedes a gasit ac de cojocul Tesla
  • Anuntul facut cu putin timp in urma
Distribuie pe Facebook

Viitorul automobil ar trebui sa debuteze oficial in cursul anului 2021, daca totul decurge conform planurilor actuale.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, urmatorul Mercedes S-Class va fi disponibil la vanzare inclusiv intr-o versiune suta la suta electrica. Prefigurat de conceptul prezentat publicului larg sub denumirea de Vision EQS, luxosul model pe baterii promite sa stabileasca noi standarde in materie de autonomie.

Conform conducerii companiei Daimler, automobilul proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Porsche Taycan si Tesla Model S va putea parcurge peste 700 de kilometri cu un singur plin (in regim WLTP).

Din pacate, componentele sistemului de propulsie raman in continuare un mare mister in cazul luxosului model pe baterii, insa conceptul Mercedes Vision EQS se bucura de doua motoare electrice, cate unul pentru fiecare punte in parte. Cu 350 kW pe toate cele patru roti, sprintul 0 - 100 km/h dura doar 4.5 secunde.

Un alt detaliu care lipseste momentan din puzzle-ul ce va da nastere automobilului proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Porsche Taycan si Tesla Model S il reprezinta design-ul caroseriei cu patru portiere.

Noul Mercedes S-Class nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni, din punct de vedere estetic, dar oare va arata la fel si versiunea suta la suta electrica? Raspunsul vine anul viitor, cand luxosul model pe baterii prefigurat de conceptul prezentat publicului larg sub denumirea de Vision EQS va debuta oficial.

Mercedes Vision EQS si Mercedes EQS

Mercedes Vision EQS si Mercedes EQS

Mercedes Vision EQS si Mercedes EQS

Distribuie pe Facebook
mai multe