ACESTA este noul Mercedes S-Class! REGELE limuzinelor de lux a fost surprins complet necamuflat

ACESTA este noul Mercedes S-Class! REGELE limuzinelor de lux a fost surprins complet necamuflat
  • ACESTA este noul Mercedes S-Class
  • REGELE limuzinelor de lux a fost surprins complet necamuflat
  • MODELUL W223 va fi lansat anul acesta
Distribuie pe Facebook

Cum arata la exterior, dar si ce surprize a pregatit la interior modelul care concureaza impotriva unor produse ca Audi A8 si BMW Seria 7, ei bine... aflam chiar din randurile urmatoare.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul Mercedes S-Class a fost surprins zilele acestea fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie. Programat sa ajunga in showroom-uri chiar inainte de sfarsitul anului 2020, regele limuzinelor de lux revine intr-o formula mai sportiva ca oricand, cu un pachet estetic inspirat de cea mai recenta generatie a faimosului coupe in patru portiere CLS.

In cabina, departe de privirile curiosilor, modelul care concureaza impotriva unor produse ca Audi A8 si BMW Seria 7 imprumuta mai multe elemente de la conceptul Vision EQS, inclusiv forma gurilor de ventilatie.

Principalul punct de atractie il reprezinta insa, fara doar si poate, display-ul urias de la nivelul consolei centrale, ce transforma comenzile fizice... in simple amintiri ale trecutului, evident. Un al doilea ecran color a fost montat in spatele volanului multifunctional cu design in trei spite, de provenienta E-Class, si va avea ca principal scop gazduirea modernelor instrumente de bord (complet) digitale.

Din punct de vedere tehnic, noul Mercedes S-Class ramane momentan un mister, singurele informatii disponibile in acest constand in diferite surse si voci care vorbesc despre o platforma cu tractiune spate MRA II.

Elementul respectiv ar urma sa gazduiasca o larga varietate de motoare pe benzina si motorina, inclusiv cu 12 cilindri in V, unele insotite de sisteme de propulsie mild-hybrid, altele plug-in hybrid. Intr-un final, regele limuzinelor de lux va primi si o versiune 100% electrica, ceea ce va reprezinta o premiera absoluta pentru modelul care concureaza impotriva unor produse ca Audi A8 si BMW Seria 7.

Noul Mercedes S-Class necamuflat

Noul Mercedes S-Class necamuflat

Noul Mercedes S-Class necamuflat

Noul Mercedes S-Class necamuflat

Noul Mercedes S-Class necamuflat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Mercedes S-Class necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2020