Mercedes renunta definitiv la acest model. Compania germana nu va mai lansa un succesor

Mercedes renunta definitiv la acest model. Compania germana nu va mai lansa un succesor
  • Mercedes renunta la versiunea electrica a modelului B-Class
  • De vina pentru aceasta situatie sunt vanzarile extrem de slabe
  • Compania germana nu se gandeste la un succesor pentru B250e
Distribuie pe Facebook

De vina pentru incetarea productiei sunt vanzarile extrem de slabe, potrivit mai multor informatii aparute in presa.

Deoarece au mai ramas doar cateva saptamani pana la sosirea acelui moment, nemtii de la Mercedes au inceput deja sa se gandeasca la curatenia de toamna. Prima - si momentan singura, victima a companiei din Stuttgart este versiunea electrica a modelului B-Class.

Aceasta va parasi linia de productie la doar patru ani de la lansare. De vina pentru aceasta situatie sunt vanzarile extrem de slabe, potrivit mai multor informatii aparute in presa.

Important de precizat, versiunea B250e a modelului B-Class nu va avea parte de un succesor direct. Nemtii de la Mercedes pregatesc, in schimb, o intreaga familie de electrice, cu nu mai putin de zece produse comercialize cu ajutorul proaspat infiintatei divizii EQ.

Pe piata din Romania, respectivul automobil se vinde la preturi incepand de la 39.151 de euro. Propulsia acestuia este asigurata de un motor care dezvolta undeva in jurul a 179 CP.

Versiunea electrica a modelului B-Class accelereaza de la 0 la 100 km/h in aproximativ 7.9 secunde si atinge o viteza maxima limitata la 160 km/h. In ceea ce priveste autonomia, nemtii de la Mercedes promit parcurgerea a 200 km cu o singura incarcare a bateriei.

Echiparea standard include jante din aliaj pe 16 inch, stopuri cu tehnologie LED, dar si climatizare automata. Tapiteria din piele sau scaunele incalzite, de exemplu, costa in plus.

Mercedes B-Class Electric Drive

Mercedes B-Class Electric Drive

Mercedes B-Class Electric Drive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Mercedes B-Class Electric Drive
mai multe