MG a lansat o noua generatie a masinii care concureaza cu Dacia Sandero. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum. Cum arata in realitate

MG a lansat o noua generatie a masinii care concureaza cu Dacia Sandero. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum. Cum arata in realitate
  • MG a lansat o noua generatie a masinii care concureaza cu Dacia Sandero
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Marea Britanie, preturile de vanzare pornesc de la suma de 18.495 de lire sterline, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de sapte saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui februarie, cel mai nou MG3 din istorie stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Proiectat special pentru a concura impotriva unor produse precum Dacia Sandero, respectivul automobil de segment B se bucura de prezenta si - totodata, de serviciile unui sistem de propulsie HEV, solutia in cauza combinand un motor aspirat cu patru cilindri in linie, de 1.5 litri, care dezvolta undeva in jurul a 102 cai putere, pe benzina, cu o unitate electrica sinonima cu 136 CP, insotita de un acumulator cu capacitate de 1.83 kWh, pentru un total de 194 de cai putere - livrat rotilor de pe puntea fata prin intermediul unei cutii automate cu trei rapoarte.

Oferita la preturi incepand de la suma de 18.495 de lire sterline - daca vine cumva vorba despre piata din Marea Britanie, aceeasi formula isi va mai intampina viitorii cumparatori, asa cum precizam, de altfel, si anterior, alaturi de un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratie la podea, in aproximativ opt secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, fara niciun fel de emotie sau de problema, pana la o viteza de 170 km/h, potrivit listei cu specificatii de ordin tehnic. Seria principalelor atractii cuprinde, mai mult ori mai putin surprinzator, inclusiv un consum mediu de carburant de circa 4.4 litri la 100 de kilometri - echivalentul unor emisii medii de dioxid de carbon de 100 grame pe km, conform brosurii.

Caracterizat de o lungime de 4.113 milimetri si un ampatament de 2.57 metri, noul MG3 Hybrid+ se mai poate lauda - de asemenea, si cu un numar de doua variante diferite de dotare. In versiunea de top, printre multiplele echipamente standard se regasesc si farurile acompaniate de tehnologia LED, jantele cu diametrul de 16 inch - din aliaj usor sculptate, senzorii de parcare spate, instrumentele de bord digitale, scaunele cu functie de incalzire, tapiteria confectionata din piele artificiala, volanul cu doua spite, bancheta rabatabila fractionat, sistemul de navigatie livrat impreuna cu un display tactil cu diagonala de 10.25", camera de 360 de grade, cruise control-ul adaptiv, recunoasterea indicatoarelor rutiere. asistentul pentru pastrarea benzii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2024