Nemtii au anuntat, in sfarsit, data de la care vor incepe livrarile. Primele masini vor veni insa cu unele dotari si sisteme nefunctionale

Nemtii au anuntat, in sfarsit, data de la care vor incepe livrarile. Primele masini vor veni insa cu unele dotari si sisteme nefunctionale
  • Nemtii au anuntat, in sfarsit, data de la care vor incepe livrarile
  • Primele masini vor veni insa cu unele dotari si sisteme nefunctionale
Distribuie pe Facebook

Dupa o serie aproape interminabila de amanari, cea mai asteptata masina germana din ultima perioada de timp va ajunge, intr-un final, la clientii sai. Cu mai multe dotari si echipamente ce nu vor functiona in prima faza, daca-ti vine sa crezi.

Anuntata cu surle si trambite inca din toamna anului trecut, mult anticipata versiune de serie a conceptului Volkswagen ID nu a reusit sa ajunga nici pana in ziua de astazi la persoanele care au comandat-o. Situatia se va schimba insa odata cu inceputul lunii septembrie, atunci cand primele unitati ale masinii complet electrice din Wolfsburg vor fi, in sfarsit, livrate.

VW ID.3

Intr-o configuratie usor diferita decat cea platita de clienti, in sensul ca functia App Connect si o alta asociata afisajului pe parbriz vor fi initial dezactivate, potrivit ultimelor informatii date publicitatii. Acestea vor deveni functionale abia din 2021, odata cu lansarea unui update de soft.

Persoanele care nu sunt de acord ca Volkswagen sa le livreze mult asteptatul ID.3 in lipsa sistemelor anterior mentionate vor putea opta sa-si primeasca noua masina cu propulsie complet electrica in ultimul trimestru al anului curent. Pentru cumparatorii dispusi sa faca totusi un compromis, oficialii companiei din Wolfsburg au pregatit o serie de avantaje si beneficii.

Este vorba, mai precis, despre apartenenta la un club pe nume 1st Mover, ce le ofera posibilitatea membrilor sa ofere feedback despre viata de zi cu zi la volanul propriului automobil, dar si trei rate gratuite pentru clientii ce au achizitionat modelul respectiv in regim de leasing.

VW ID.3

VW ID.3

VW ID.3

VW ID.3

VW ID.3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze VW ID.3
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2020