Nemtii au lansat pe piata masina care consuma doar 1,5 la suta

Nemtii au lansat pe piata masina care consuma doar 1,5 la suta
  • Nemtii au lansat pe piata masina care consuma doar 1,5 la suta
  • Cu acceleratia la podea, primii 100 de kilometri pe ora vin dupa 7.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, in schimb, primii 100 de kilometri pe ora vin dupa numai 7.6 secunde.

Sase luni si jumatate. Doar atat a trecut de la premiera publica a noului Audi A3 Sportback insa, chiar si asa, cea mai recenta generatie a masinii proiectate pentru a concura cu BMW Seria 1 si Mercedes A-Class poate fi comandata - zilele acestea - in nenumarate variante, inclusiv intr-o versiune de mare performanta S3.

Pe viitor, oferta compactei din gama nemtilor se va imbogati (si) cu o optiune TFSI e, care combina un benzinar de 1.4 litri cu o unitate electrica, daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSI e

Urmand sa ajunga in showroom-uri la pretul de 37.470 de euro, respectivul Audi A3 Sportback isi va intampina potentialii clienti alaturi de o putere maxima de 204 CP. Acesteia i se alatura un cuplu de 350 de Nm, de livrarea valorilor cu pricina - exclusiv - catre puntea fata ocupandu-se o cutie S tronic cu sase rapoarte.

Asa se face ca noua versiune TFSI e bifeaza prima suta de kilometri pe ora dupa numai 7.6 secunde, pe cand viteza de top este de 227 de kilometri pe ora, scrie in comunicatul oficial de presa.

Seria vestilor bune culmineaza cu consumul mediu de carburant, aceasta varianta de Audi A3 Sportback promitand sa parcurga distanta de 100 de kilometri cu doar 1.4 - 1.5 litri de benzina. Deloc surprinzator daca luam in considerare autonomia in modul complet electric, care poate ajunge pana la 67 de kilometri.

Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSI e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi A3 Sportback TFSI e
mai multe