Mai tare decat un Mercedes A-Class? Uite cum arata pe viu noul Audi A3 Sportback!

Mai tare decat un Mercedes A-Class? Uite cum arata pe viu noul Audi A3 Sportback!
  • Audi a lansat zilele acestea o noua generatie a compactei A3
  • Masina companiei din Ingolstadt mizeaza pe un design angular
  • Clientul va avea initial la dispozitie doar trei motorizari
Distribuie pe Facebook

Construita pe o varianta imbunatatita a platformei MQB, cea mai recenta generatie a compactei Audi A3 masoara 4.34 metri in lungime.

Programata sa se desfasoare in perioada 5 - 15 martie, dar anulata din cauza temerilor legate de raspandirea coronavirusului, editia din acest an a celebrului Salon Auto de la Geneva ar fi trebuit sa gazduiasca inclusiv premiera mondiala a noului Audi A3 Sportback. Cea de-a patra generatie a compactei germane a debutat astfel fara tam-tamul si stralucirea specifice show-ului organizat in cadrul centrului de conventii Palexpo, astfel ca incearca in cursul zilei de astazi sa convinga publicul larg ca arata mai bine decat BMW Seria 1 sau Mercedes A-Class.

Construita pe o varianta imbunatatita a platformei MQB, masina companiei din Ingolstadt masoara 4.34 metri in lungime si iese in evidenta printr-un exterior extrem de agresiv, care aduce in prim-plan numeroase elemente angulare.

In ceea ce priveste departamentul interior, ei bine... noul Audi A3 Sportback se remarca numaidecat prin instrumentele de bord digitale si display-ul central cu diagonala de peste 10 inch, insa nu vor trece neobservate nici gurile de ventilatie ale instalatiei de climatizare, complet redesenate. Aceeasi generatie cu numarul patru a compactei germane isi va mai intampina pasagerii, in functie de nivelul de echipare si / sau dotarile selectate, inclusiv alaturi de iluminare ambientala, scaune fata sport ori tapiterie din piele cu diferite detalii realizate sub forma de carouri.

Totodata, masina companiei din Ingolstadt mai ofera si afisaj pe parbriz, faruri cu matrice de LED-uri, volan multifunctional cu design in trei spite, suspensie cu amortizoare adaptive, plus nenumarate sisteme de siguranta activa.

Sub capota, noul Audi A3 Sportback va fi comercializat initial alaturi de doar trei propulsoare mari si late, dintre care un benzinar 1.5 turbo de 150 CP si un 2.0 TDI cu 116 sau 150 CP in compartimentul motor - cuplate fie la o cutie manuala in sase rapoarte, fie la o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj. Ulterior, propunerea celei de-a patra generatii a compactei germane in materie de motorizari se va imbogati inclusiv cu unele optiuni electrificate, lunile viitoare urmand a aduce in peisaj si versiuni echipate cu sistemul de tractiune quattro.

Masina companiei din Ingolstadt va ajunge la clienti incepand cu luna mai a acestui an, in timp ce comenzile vor demara in martie, preturile de vanzare pornind de la aproape 29.000 de euro, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2020