Nemtii au vrut sa-mpace si capra, si varza, asa ca au scos aceasta masina. Cum arata in realitate

Nemtii au vrut sa-mpace si capra, si varza, asa ca au scos aceasta masina. Cum arata in realitate
  • Nemtii au vrut sa-mpace si capra, si varza, asa ca au scos aceasta masina
  • Printre atractiile principale se numara inclusiv o putere maxima de 394 CP
Distribuie pe Facebook

Printre elementele principale de atractie se numara inclusiv o putere maxima de 394 CP - care, in functie de preferintele celui aflat in spatele volanului, se poate traduce fie printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.7 secunde, fie printr-un consum mediu de carburant de numai 2.1 litri la 100 km.

Dezvelita oficial in urma cu numai patru zile, chiar la sfarsitul saptamanii care tocmai s-a incheiat, cea mai recenta versiune de motorizare din noua gama BMW Seria 5 stie cu siguranta cum sa impresioneze. Principalul element de atractie il reprezinta, fara doar si poate, sistemul de propulsie plug-in hybrid, compus dintr-o unitatea I6 turbo de 3.0 litri, plus 286 CP si un motor electric cu 109 CP in dotare.

BMW 545e xDrive Sedan

BMW 545e xDrive Sedan

BMW 545e xDrive Sedan

Valorile maxime ale respectivei masini - comercializata sub indicativul 545e xDrive - se ridica la 394 CP si 600 Nm, potrivit primelor informatii date publicitatii, livrarea acestora facandu-se catre rotile de pe ambele punti, printr-o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Seria vestilor bune continua cu acceleratia de la 0 la 100 km/h ce se realizeaza intr-un timp de numai 4.7 secunde, asemeni unui BMW M5 apartinand controversatei generatii E60, viitorii cumparatori urmand a se bucura inclusiv de o viteza limitata la 250 km/h. Plus un consum mediu de carburant care variaza intre 2.1 - 2.4 litri de benzina, cel putin in cazul primilor 100 km, dupa cum precizam si anterior.

Preturile (minime) de achitat pentru versiunea de motorizare 545e xDrive raman un mister in clipa de fata, insa nu ar fi deloc surprinzator daca am vorbi despre o suma cuprinsa intre 70.000 si 80.000 de euro, inainte de eventualele echipamente si dotari optionale.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze BMW 545e xDrive Sedan
mai multe