BMW vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E-Class si scoate la vanzare o versiune imbunatatita a actualului Seria 5

BMW vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E-Class si scoate la vanzare o versiune imbunatatita a actualului Seria 5
  • BMW publica primele informatii si fotografii oficiale ale noului si mult anticipatului Seria 5 Facelift
  • Modelul disponibil la vanzare incepand chiar de luna viitoare ofera motorizari cu pana la 530 de cai putere
  • Pachetul disponibil cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie Laser sau sistem de directie integrala
Distribuie pe Facebook

Programat sa ajunga in showroom-uri de luna viitoare, modelul anuntat in cursul zilei de astazi stie cu siguranta cum sa se faca remarcat. Atat din punct de vedere tehnic, cat si la nivel estetic.

Deconspirat de mai multe fotografii - oficiale! - scapate pe internet acum mai bine de patru saptamani, noul BMW Seria 5 Facelift nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni. Cel putin atunci cand vine vorba despre aspectul vizual, acolo unde setul format din aproape 100 de imagini exterioare si interioare ne va ajuta doar sa aprofundam modificarile primite de modelul care concureaza cu Mercedes E-Class, (re)lansat la randul lui primavara aceasta, intamplator sau nu, intr-o versiune imbunatatita.

Cu exceptia schimbarilor vizibile cu ochiul liber, cum este cazul farurilor inguste, al spoilerelor fata si spate redesenate la nivel de detaliu, dar si ceasurilor de bord complet digitale ori display-ului central de pana la 12.3 inch...

... ei bine, noul BMW Seria 5 Facelift se mai poate lauda si cu o serie de imbunatatiri ascunse privirii, precum sistemul micro-hibrid pe 48V care va insoti toate unitatile cu patru si sase cilindri in linie. Acelasi model ce concureaza cu Mercedes E-Class va fi comercializat si in doua versiuni plug-in hybrid, inclusiv o varianta 545e cu 394 de cai putere pe ambele punti, plus un sprint de la 0 la 100 km/h in 4.7 secunde si o autonomie in modul electric de 54 - 57 de kilometri, potrivit primelor detalii oficiale date publicitatii.

Pentru devoratorii de propulsie alternativa, o alta solutie disponibila consta in optiunea numita 530e, oferita la vanzare atat cu tractiune spate, cat si in compania tehnologiei xDrive, in ambele situatii cu 292 de cai putere.

Altfel, noul BMW Seria 5 Facelift are de anuntat o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, cu pana la opt cilindri in dotare, care produce intre 184 si 530 CP. O cutie automata cu opt rapoarte insoteste, in standard, absolut fiecare motor de sub capota, acelasi model ce concureaza cu Mercedes E-Class dispunand - optional - si de directie integrala, afisaj pe parbriz (Head-Up Display), blocuri optice frontale Laserlight, Driving Assistant, Parking Assistant, frane M Sport, jante Individual Air Performance etc.

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Noul BMW Seria 5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Noul BMW Seria 5 Facelift
mai multe