Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 408, probabil cel mai frumos SUV Coupe din lume. Galerie foto completa

Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 408, probabil cel mai frumos SUV Coupe din lume. Galerie foto completa
  • Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite!
  • Peugeot prezinta oficial noul 408, probabil cel mai frumos SUV Coupe din lume
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 33.600 de euro. Conform configuratorului local.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sase luni - inca de la jumatatea anului 2022, cea dintai generatie a gamei comercializate de compania Peugeot sub numele de 408 a revenit de curand, chiar pe parcursul acestei saptamani, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Oficialii producatorului francez au oferit recent - acum doar cateva zile, pana la 95 de fotografii proaspete ale impresionantului lor automobil cu o lungime de aproape 4.7 metri.

Peugeot 408 - Galerie foto

Peugeot 408 - Galerie foto

Conceputa special pentru a concura impotriva unor rivali precum Renault Arkana si Citroen C5 X, spectaculoasa masina a constructorului din Hexagon iese numaidecat in evidenta, la nivelul departamentului exterior, prin design-ul extrem de atragator al caroseriei, multiple priviri urmand sa atraga insa, printre altele, si jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch. La interior, de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune debuteaza cu o tapiterie realizata din piele Nappa.

Odata ajunsi in cabina, cumparatorii vor putea experimenta si un display central cu diagonala de zece inch, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv instrumente de bord digitale - potrivit unui comunicat de presa publicat anterior. Nu lipsesc din peisaj nici scaunele incalzite - cu functie de masaj, dar nici instalatia audio de inalta fidelitate, marca Focal. Sub capota, respectivul autoturism se va face remarcat prin cei 225 de cai putere de pe modelul plug-in hybrid.

Peugeot 408 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (95) Poze Peugeot 408 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2023