Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 208 Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume. Francezii au publicat acum lista oficiala de preturi

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 208 Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume. Francezii au publicat acum lista oficiala de preturi
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Peugeot prezinta oficial noul 208 Facelift, probabil cel mai spectaculos model de dimensiuni mici din lume
  • Francezii au publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele echipamente si dotari oferite in standard, fara costuri suplimentare, se numara si luminile de zi cu tehnologie LED. Plus aerul conditionat manual, jantele cu un diametru de 16 inch si capace finisate in doua culori contrastante si display-ul central de 10".

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 18 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui iulie, cel mai recent Peugeot 208 din istorie are - incepand de azi, si un pret de pornire. 21.225 de euro este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii modelului conceput special pentru a concura impotriva unor produse precum Polo o vor avea de achitat pe piata germana, acolo unde varianta de baza a francezului cu o lungime de doar 4.055 de milimetri si ampatamentul de 2.54 metri gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate in numai trei cilindri, cu capacitatea de 1.2 litri si undeva in jurul a 75 de cai putere, pe benzina. Acompaniat de o transmisie manuala in cinci rapoarte, respectivul propulsor are nevoie de 14.9 secunde pentru a rezolva - cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si mai apoi incursiunea pana la o viteza de top de 164 de kilometri pe ora, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Peugeot 208 Facelift - Galerie foto

Peugeot 208 Facelift - Galerie foto

Meniul caracteristic versiunii cu pricina continua cu un consum mediu de carburant de circa 5.4 litri la 100 km si o echipare de serie deloc neglijabila - printre multiplele dotari oferite in standard, fara costuri suplimentare, numarandu-se si luminile de zi cu tehnologie LED. Din peisaj nu lipsesc insa - mai mult sau mai putin surprinzator, nici jantele cu un diametru de 16 inch si capace finisate in doua culori contrastante, farurile Eco-LED, ecranul central de 10", aerul conditionat manual, pilotul automat, limitatorul de viteza, volanul multifunctional, asistentul pentru pastrarea benzii ori franarea autonoma de urgenta, conform configuratorului oficial.

Cel mai recent 208 din istorie se vinde - pe piata germana, in diferite configuratii si optiuni, modelul conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum Volkswagen Polo pregatind, mentioneaza compania franceza, si o savoare cu 100 CP si cutie manuala cu sase trepte de viteza a motorului I3 de 1.199 de centimetri cubi pomenit anterior, la inceputul materialului. Aceeasi unitate in doar trei cilindri, cu o capacitate de numai 1.2 litri, pe benzina, poate fi comandata - extrem de important de adaugat, si in doua arome MHEV, una de, din nou, 100 de cai putere, alta cu 136 CP si ambele insotite de o transmisie DCT. Clientii mai au la dispozitie - intr-un final, si doua versiuni cu propulsie complet electrica: una de, din nou, 136 de cai putere, sinonima cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproape 9.0 secunde, si alta cu 156 CP sub capota pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 8.3 secunde, ambele variante fiind disponibile alaturi o viteza de top de 150 de kilometri pe ora.

Peugeot 208 Facelift - Galerie foto

Peugeot 208 Facelift - Galerie foto

Peugeot 208 Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (111) Poze Peugeot 208 Facelift - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2023