Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 5008, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni medii din lume. Cat costa

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 5008, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni medii din lume. Cat costa
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Peugeot prezinta oficial noul 5008, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni medii din lume
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele echipamente si dotari oferite in standard, fara costuri suplimentare, se numara atat farurile cu LED, cat si scaunele cu functie de incalzire, mai mult ori mai putin surprinzator.

Dezvaluit publicului larg in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui martie, cel mai recent 5008 din istorie a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Peugeot a anuntat - chiar pe parcursul zilelor precedente, nota de plata a impresionantului vehicul de segment D, pretul de vanzare pornind, in Germania, de la suma de 42.250 de euro.

In cazul variantei de baza, un motor turbo in trei cilindri - cu o capacitate de 1.2 litri si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti, pe benzina, apeleaza la o cutie manuala cu sase viteze pentru a livra 136 de cai putere rotilor, respectiva versiune sprintand de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 10.2 secunde. Viteza de top nu depaseste - in schimb, 198 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant este de 5.8 - 6.0 litri la 100 de kilometri.

Cat despre echipamentele si dotarile oferite in standard, fara costuri suplimentare, cumparatorii celui mai accesibil Peugeot 5008 se vor bucura si de faruri cu LED, de jante confectionate din aliaj, cu un diametru de 19 inch, de ceasuri de bord digitale - gazduite de un display color cu o diagonala de 10 inch. Acestora li se vor alatura - pe langa scaunele cu functie de incalzire, o tapiterie realizata din stofa si piele.

Peugeot 5008

Peugeot 5008

Peugeot 5008

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Peugeot 5008
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2024