Nemtii tocmai au lansat aceasta masina si pe piata din Romania. E complet diferita de tot ce ai vazut pana acuma

Nemtii tocmai au lansat aceasta masina si pe piata din Romania. E complet diferita de tot ce ai vazut pana acuma
  • Opel anunta preturile primei Corsa cu propulsie electrica din istorie
  • Noul model Corsa-e porneste in Romania de la suma de 29.600 de euro
  • Automobilul german ofera o autonomie de pana la 330 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Printre dotarile disponibile in standard sau optional se numara inclusiv celebrele faruri cu matrice de LED-uri IntelliLux LED, plus scaune... cu functie de masaj.

Anuntata chiar zilele acestea, cea de-a sasea generatie a modelului Opel Corsa marcheaza o premiera absoluta pentru istoria de peste trei decenii si jumatate a subcompactei germane.

Pentru prima data din 1982 incoace, masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Fiesta si Volkswagen Polo va fi oferita la vanzare inclusiv intr-o versiune electrica.

Opel Corsa-e

Opel Corsa-e

Botezata simplu, dar sugestiv Corsa-e, varianta respectiva de motorizare porneste de la 29.600 de euro si promite sa parcurga pana la 330 de kilometri (in regim WLTP) cu un singur plin.

Daca mai era nevoie de precizat, de propulsia acestui model se va ocupa o unitate electrica ce dezvolta 136 de cai putere si 260 Nm, careia i se alatura o baterie cu capacitatea de 50 kWh.

Compania germana mai sustine ca noul Corsa-e are nevoie de doar 2.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 50 de kilometri pe ora, in timp ce sprintul 0 - 100 km/h dureaza 8.1 secunde.

In ceea ce priveste lista cu dotari disponibile, oficialii Opel afirma ca viitorii clienti vor putea opta inclusiv pentru celebrele faruri cu matrice de LED-uri IntelliLux LED, plus scaune cu masaj.

O camera video panoramica pentru marsarier, cu unghi de 180 de grade, sau un sistem de infotainment cu display tactil de pana la zece inch continua seria echipamentelor premium.

Noua subcompacta cu propulsie electrica mai propune si diferite sisteme de siguranta activa, printre care pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta sau Blind Spot Assist.

Opel Corsa-e

Opel Corsa-e

Opel Corsa-e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Opel Corsa-e
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2019