Nicio masina nu scapa de tehnologizare. Ce au aflat americanii despre primul Mustang hibrid din toate timpurile

Nicio masina nu scapa de tehnologizare. Ce au aflat americanii despre primul Mustang hibrid din toate timpurile
  • Ford pregateste lansarea primului Mustang hibrid din istorie
  • Zvonurile spun ca noul model va fi vazat pe versiunea Ecoboost
  • Sistemul de propulsie ar putea dezvolta undeva in jurul a 400 CP
Distribuie pe Facebook

Automobilul a fost confirmat inclusiv de catre oficialii companiei Ford. "Performante demne de un motor V8, dar cu mult mai mult cuplu la turatii joase", au promis anterior acestia.

Trecuta de curand printr-un binemeritat facelift, cea de-a sasea generatie a legendarului Ford Mustang ocupa un loc fruntas in topul celor mai... avansate automobile ale planetei.

Suna ciudat, insa este cat se poate de adevarat: clientii muscle car-ului american au la dispozitie o larga varietate de dotari de ultima ora, inclusiv faruri Full-LED, cutie automata cu zece rapoarte sau instrumente digitale de bord.

Nu lipsesc din meniu, de altfel, nici macar sistemele de siguranta activa, precum pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta sau asistentul pentru pastrarea benzii de rulare.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ trei ani, cea de-a sasea generatie a legendarului Ford Mustang se pregateste sa mai faca un pas pentru a-si consolida pozitia in topul celor mai... avansate automobile ale planetei.

Dupa cum a recunoscut anterior chiar si un oficial al companiei de peste Ocean, muscle car-ul american este pe cale sa primeasca primul sistem de propulsie hibrid din indelungata sa cariera.

Asteptata sa debuteze in cursul lui 2020, respectiva versiune de motorizare a legendarului Ford Mustang va oferi performante demne de un motor V8, dar cu mult mai mult cuplu la turatii joase, potrivit declaratiilor anterioare.

In acest joc al teoriilor a intrat de curand si publicatia Motor Trend, care este de parere ca muscle car-ul american va miza pe formula formata din benzinarul 2.3 turbo si un motor electric.

Celebra revista de peste Ocean sugereaza ca primul Ford Mustang cu propulsie alternativa din toate timpurile va opta pentru un sistem hibrid conventional in locul mult mai modernelor solutii plug-in hybrid si mild-hybrid.

Jurnalistii americani vorbesc inclusiv despre posibilitatea ca muscle car-ul prietenos cu mediul sa ofere o putere maxima de aproximativ 400 CP, livrata puntii spate printr-o automata clasica.

Si daca tot suntem la categoria zvonuri, nu putem incheia pana ce nu aducem aminte de ipoteza inaintata de o alta publicatie de peste Ocean, cum ca noul Ford Mustang ar putea primi chiar si o varianta complet electrica.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2018