Nicio masina nu scapa de tehnologizare. Ce se va intampla cu legendarul Mercedes G-Class

Nicio masina nu scapa de tehnologizare. Ce se va intampla cu legendarul Mercedes G-Class
  • Nicio masina nu scapa de tehnologizare
  • Ce se va intampla cu legendarul Mercedes G-Class
Distribuie pe Facebook

Informatia a fost confirmata anterior inclusiv de conducerea companiei cu sediul in Stuttgart.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 36 de luni, in prima jumatate a anului 2018, cea mai recenta generatie a legendarei masini oferite de Mercedes sub numele de G-Class se vinde, zilele acestea, intr-o gama variata de motoare pe benzina si motorina. Situatia s-ar putea schimba insa in urmatoarea perioada de timp, oficialii companiei germane inregistrand saptamana trecuta, la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuala, denumirile EQG 580 si EQG 560.

Descoperirea respectiva a cauzat o adevarata nebunie la nivel global, majoritatea publicatiilor cu specific auto grabindu-se sa speculeze pe marginea lansarii unui G cu propulsie suta la suta electrica.

Confirmata anterior inclusiv de conducerea companiei cu sediul in Stuttgart, respectiva masina ar putea pune la bataie, printre altele, si un pachet tehnic format din doua motoare si pana la 523 de cai pe ambele punti. Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 pana la 100 de kilometri pe ora, dar si viteza de top, autonomia totala ori durata de incarcare a bateriei cu o capacitate necunoscuta nu reprezinta decat mari mistere, ca data la care primele exemplare vor ajunge pe strazi.

O alta intrebare fara raspuns vizeaza platforma primului Mercedes EQG din istorie: vor opta inginerii germani pentru o versiune modificata a actualei arhitecturi sau vor merge pe varianta EVA?

In ceea ce priveste oferta actuala, legendara masina comercializata sub numele de G-Class porneste, pe piata din Romania, de la aproape 110.000 euro. Vanduta sub denumirea de 350 d, configuratia de baza dispune in standard de o motorizare cu sase cilindri in linie, de 2.9 litri si undeva in jurul a 286 de cai putere, plus cutie 9G-TRONIC, tractiune integrala, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, faruri cu LED si tapiterie din piele, sistem de infotainment COMAND Online si multe altele.

Mercedes G-Class - Galerie Foto

Mercedes G-Class - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (137) Poze Mercedes G-Class - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2021