Mercedes a publicat astazi TOATE POZELE oficiale. Noul G-Class arata EXACT cum te-ai fi asteptat

Mercedes a publicat astazi TOATE POZELE oficiale. Noul G-Class arata EXACT cum te-ai fi asteptat
  • Mercedes prezinta noul G-Class
  • Off-roader-ul german ofera un motor V8
  • Vanzarile debuteaza in iunie
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Mercedes au pus capat asteptarii si au publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii oficiale ale noului G-Class. Asa cum era de asteptat, off-roader-ul companiei germane nu a primit decat doua-trei modificari la nivel de exterior.

Foarte putine sunt produsele care nu isi schimba deloc infatisarea de-a lungul timpului, cele mai multe dintre acestea apeland la diverse trucuri in speranta ca vor atrage noi clienti. Nu si modelul G-Class de la Mercedes care, impreuna cu legendarul Porsche 911, au ramas aproape neschimbate... in uralele sau huiduielile publicului larg.

Anuntat oficial in urma cu doar cateva momente, noul off-roader al companiei germane a scapat in mare parte neatins la nivel de exterior, exceptie facand doua-trei detalii: blocurile optice, spoilere fata / spate si... jantele din aliaj. Daca mai conteaza, cateva modificaril au fost operate si in cadrul paletei de culori care finiseaza caroseria in cinci portiere.

Mercedes G-Class

Mercedes G-Class

Identic din acest punct de vedere cu modelul pe care il inlocuieste, urmatorul Mercedes G-Class nu mai seamana cu nimeni si nimic atunci cand vine vorba despre interior. Drept dovada, trebuie mentionat designerii producatorului din Stuttgart s-au ocupat pana si de butoanele care controleaza cele trei diferentiale blocabile.

O alta noutate absoluta consta in disponibilitatea unor instrumente de bord digitale si configurabile, afisate pe un display color cu diagonala de 12.3 inch. Tot 12.3 inch masoara - in versiunea de top, daca te intrebai cumva - si ecranul din imediata apropiere, care gazduieste functiile sistemului de infotainment instalat de inginerii companiei germane.

Dupa cum am tot precizat in ultimele saptamani, volanul multifunctional in trei spite are ca sursa de provenienta varianta imbunatatita a limuzinei S-Class, pe cand comenzile climatizarii ne duc cu gandul la actualul C-Class. In functie de echipare, clientii primesc masaj, piele Nappa, scaune cu memorie si instalatie audio Burmester.

Mercedes G-Class

Mercedes G-Class

Mercedes G-Class

Potrivit Mercedes, noul G-Class va fi disponibil la vanzare incepand cu luna iunie a acestui an, initial in compania unei motorizari V8 bi-turbo de patru litri si 422 CP. Aceasta va lucra in premiera absoluta alaturi de o cutie automata cu nu mai putin de noua rapoarte, pachetul tehnic fiind completat deloc surprinzator de un sistem de tractiune integrala.

Finalul ne ofera ocazia de a reminti ca off-roader-ul companiei germane a trecut la o configuratie cu suspensie independenta pe puntea fata si dispune de o functie G-Mode pentru un maximum de performanta pe teren accidentat. Daca mai era nevoie de precizat, automobilul din Stuttgart a crescut in dimensiuni, dar e mai usor ca pana acum.

Mercedes G-Class

Mercedes G-Class

Mercedes G-Class

Mercedes G-Class

Mercedes G-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Mercedes G-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2018