Noua generatie arata ca un OZN. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Noua generatie arata ca un OZN. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus tapiterie vegana, scaune ventilate si instalatie audio de la Mark Levinson.

Anuntata cu doar cateva zile in urma, la finele primaverii acestui an, urmatoarea generatie a celebrei masini comercializate de Lexus sub numele de RX a renuntat - joi, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Programata sa isi faca aparitia in showroom-uri - la vanzare, inainte ca 2022 sa dispara, arma japonezilor impotriva duo-ului compus din BMW X5 si Mercedes GLE se remarca in special prin design-ul SF al partii frontale, cu toate ca nici aripile laterale extrem de bine sculptate sau, de ce nu, blocurile optice posterioare unite cu o banda iluminata nu vor trece complet neobservate.

Lexus RX

Lexus RX

Lexus RX

In cabina - de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune debuteaza cu display-ul central de 14 inch, acompaniat de un procesor de 3.6 ori mai rapid decat actuala unitate, si continua cu o incarcare wireless a telefonului mobil. Din peisaj nu lipsesc - asa cum mentionam, de altfel, si anterior, nici tapiteria vegana, scaunele ventilate sau instalatia audio cu 21 de difuzoare semnate de specialistii de la Mark Levinson.

Construita pe arhitectura GA-K, viitoarea generatie a celebrei masini comercializate de Lexus sub numele de RX ofera un ampatament cu 60 de milimetri mai generos decat in prezent, cu toate ca lungimea masoara - in continuare, aproape 4.9 metri. Aceeasi arma a japonezilor impotriva duo-ului format din BMW X5 si Mercedes GLE se mai poate lauda - potrivit unui comunicat de presa, si cu un minus de pana la 90 de kilograme, si cu un plus de rigiditate torsionala si, intr-un final, cu un centru de greutate redus, datorita inaltimii mai mici cu undeva in jurul a zece milimetri, pare-se.

Sub capota, clientii europeni vor fi intampinati - in functie de piata de desfacere, de un benzinar turbo de 2.4 litri si 279 CP, un sistem de propulsie hibrid cu 245 ori 371 de cai putere si, nu in ultimul rand, un sistem de propulsie plug-in hibrid cu 306 CP.

Lexus RX

Lexus RX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Lexus RX
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2022