Noua generatie arata ca un OZN. Compania producatoare a publicat acum prima fotografie oficiala

Noua generatie arata ca un OZN. Compania producatoare a publicat acum prima fotografie oficiala
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Compania producatoare a publicat acum prima fotografie oficiala
Distribuie pe Facebook

Conceputa pentru a concura impotriva unor autoturisme precum BMW X5 sau Mercedes GLE, respectiva masina va debuta peste numai sapte zile - la inceputul acestei veri.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sapte ani si trecuta - in 2019, printr-un facelift major, actuala generatie a gamei comercializate de Lexus sub numele de RX se pregateste sa isi ia ramas bun de la industrie. O noua iteratie a celebrului model de origine japoneza va fi lansata peste doar o singura saptamana - o prima imagine oficiala a viitorului SUV dezvaluind, partial, design-ul partii frontale a caroseriei.

Din pacate, meniul specific partii din spate nu ramane - similar listei ingredientelor care vor compune reteta caracteristica departamentului interior, decat un mister, o alta necunoscuta constand, mai mult sau mai putin surprinzator, in optiunile ce vor defini gama de motorizari.

In aceeasi categorie se inscrie si momentul livrarii primelor exemplare, conducerea companiei japoneze Lexus urmand sa anunte ulterior - in data de 1 a lunii iunie, de ce nu, si data lansarii productiei. Tot atunci ar trebui sa aflam si pretul urmatoarei iteratii a vehiculului proiectat special pentru a concura impotriva unor autoturisme precum BMW X5 sau Mercedes GLE si vandut publicului larg sub denumirea de RX.

Noul Lexus RX - Prima fotografie oficiala

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2022