Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale

Noua generatie arata ca un OZN. Poze reale
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Spectaculoasa reteta a departamentului exterior este completata - in cabina, de nenumarate elemente high-tech. Plus o gama de motorizari ce cuprinde inclusiv diferite optiuni electrificate.

Prezentata publicului larg inca din toamna anului 2020, cea mai noua generatie a celebrei masini comercializate de compania Hyundai sub numele de Tucson stie - cu siguranta - cum sa impresioneze. Conceputa special pentru a concura impotriva unor produse ca Volkswagen Tiguan, aceasta se remarca in special prin aspectul SF al partii frontale, cu impozantele lumini de zi integrate la nivelul grilei radiatorului.

Lista atractiilor exterioare continua cu multiplele detalii proeminente caracteristice profilului lateral, in timp ce stopurile unite cu o banda iluminata de LED-uri deschid seria punctelor forte specifice partii din spate. Evident.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

In cabina - de cealalta parte a portierelor, cea mai noua generatie a celebrei masini comercializate de compania Hyundai sub numele de Tucson dispune de ceasuri de bord digitale si un display central cu diagonala de 10.25 inch. In plus, din meniu nu lipsesc nici scaunele fata cu functie de ventilatie, volanul cu patru spite si bancheta spate cu functie de incalzire, instalatia audio de inalta fidelitate de la KRELL s.a.m.d.

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.6 litri. Disponibil atat intr-o versiune standard, fara electrificare, cat si ca parte a unor variante MHEV, HEV si PHEV.

Cea mai noua generatie a celebrei masini comercializate de compania Hyundai sub numele de Tucson se bucura - prin urmare - de puteri maxime cuprinse intre 150 si 265 CP. Proiectata special pentru a concura impotriva unor produse ca Volkswagen Tiguan, aceasta a mai pregatit si o cutie manuala sau una automata, de la situatie la situatie, livrarea valorilor facandu-se fie catre rotile fata, fie catre ambele punti.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Hyundai Tucson
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2022