Noua masina de 843 CP de la Mercedes, surprinsa complet necamuflata in teste

Noua masina de 843 CP de la Mercedes, surprinsa complet necamuflata in teste
  • Noua masina de 843 CP de la Mercedes...
  • ... surprinsa complet necamuflata in teste
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc inainte de sfarsitul anului curent - conform ultimelor zvonuri si speculatii.

O motorizare bi-turbo cu opt cilindri si capacitatea de patru litri, proiectata pentru a livra rotilor de pe ambele punti pana la 585 de cai putere. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.6 secunde.

Cu o asemenea fisa tehnica, prima generatie a masinii comercializate de Mercedes-AMG sub numele de SL 63 4Matic+ ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente si - totodata, rapide decapotabile ale momentului.

Urmatoarea perioada va marca insa debutul unei versiuni si mai capabile, inginerii marcii germane lucrand, zilele acestea, la o variante pusa in miscare de sistemul de propulsie de pe GT 63 S E Performance. Conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Surprinsa, recent - complet necamuflata, aceasta va combina unitatea V8 anterior mentionata cu un motor electric cu propria cutie de viteze si o baterie de 6.1 kWh, daca mai era necesara cumva o asemenea precizare.

Respectiva solutie se traduce printr-un total de pana la 843 CP, livrat rotilor de pe ambele punti, ceea ce inseamna ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze, cu pedala de acceleratie la podea, decat 2.8 secunde. Teoretic.

Lista valorilor imposibil de ignorat ar trebui sa continue cu nota de plata - primul Mercedes-AMG SL 63 S E Performance fiind asteptat sa sara de 200.000 de euro, inainte de eventualele dotari si echipamente optionale.

Mercedes-AMG SL 63 S E Performance - Poze spion

Mercedes-AMG SL 63 S E Performance - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2022