Noua masina de la Audi e LUX TOTAL. Farurile cu laser si scaunele ventilate SUNT STANDARD

Noua masina de la Audi e LUX TOTAL. Farurile cu laser si scaunele ventilate SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Audi e LUX TOTAL
  • Farurile cu laser si scaunele ventilate SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Sub capota, doua motoare electrice lucreaza impreuna pentru a produce o putere sinonima cu 637 de cai.

Ultima jumatate a lunii martie marcheaza debutul unui nou automobil marca Audi - conducerea diviziei din SUA a celebrei companii auto germane anuntand, in a doua parte a saptamanii curente, lansarea primului RS e-tron GT project_513/2 din istorie. Disponibil sub forma unei editii limitate la doar 75 de exemplare, respectivul model are ca sursa principala de inspiratie prototipul RS e-tron GT - astfel ca urmeaza sa se remarce, atat la interior, cat si la exterior, printr-o serie de elemente vizuale unice.

Audi RS e-tron GT project_513/2

Audi RS e-tron GT project_513/2

Oferita la preturi incepand de la aproximativ 180.000 de dolari, reteta caracteristica exclusivistului autoturism cu doua motoare electrice si o putere de 637 de cai - mai mult decat suficient pentru un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in putin peste trei secunde, potrivit fisei tehnice, continua cu o echipare standard extrem de generoasa.

Intr-o alta ordine de idei, din meniul specific primului RS e-tron GT project_513/2 din nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, nici discurile carbon-ceramice sau jantele din aliaj de 21 de inch. Cu mentiunea ca lista dotarilor demne de precizat cuprinde inclusiv faruri HD Matrix LED cu lumini laser, scaune multifunctionale - cu actionare electrica, incalzire, ventilatie si, nu in ultimul rand, masaj, un plafon imbracat in microfibra Dinamica, directie integrala etc.

Audi RS e-tron GT project_513/2

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Audi RS e-tron GT project_513/2
mai multe