Noua masina de la BMW e nebunie curata: are caroserie care isi schimba culoarea la apasarea unui buton

Noua masina de la BMW e nebunie curata: are caroserie care isi schimba culoarea la apasarea unui buton
  • Noua masina de la BMW e nebunie curata
  • Are caroserie care isi schimba culoarea la apasarea unui buton
Distribuie pe Facebook

O astfel de tehnologie ar putea fi oferita candva, mai devreme sau mai tarziu, si pe modelele de serie. Inclusiv la nivel de cabina.

Compania BMW incepe in forta anul 2022 - binecunoscutul producator bavarez de automobile prezentand, zilele acestea, noul iX Flow cu E Ink. Este vorba, mai exact, despre un SUV capabil sa... isi schimbe nuanta exterioara la simpla apasare a unui buton.

Aflata in stadiul de concept, daca mai era necesara o astfel de precizare, respectiva masina foloseste un invelis special la nivel de caroserie. Potrivit primelor informatii si detalii publicate, de curand, de conducerea marcii cu sediul in Munchen.

BMW iX Flow cu E Ink

BMW iX Flow cu E Ink

BMW iX Flow cu E Ink

Schimbarea nuantei se datoreaza tehnologiei electroforetice care, atunci cand este stimulata prin semnale electrice, aduce la suprafata diferiti pigmenti de culoare. Se mai arata in comunicatul de presa - ce are ca subiect principal modelul iX Flow cu E Ink.

In clipa de fata, specificatiile tehnice ale respectivului concept nu reprezinta decat o mare necunoscuta. Ce este drept, masina folosita de bavarezii de la BMW ca punct de plecare pentru impresionantul proiect vine cu doua motoare electrice.

Daca si - nu in ultimul rand, cand vom vedea aceasta dotare si pe automobilele de serie, ei bine... nu ramane decat un mister pentru moment. Cert este ca sefii marcii cu sediul in Munchen afirma ca tehnologia cu pricina poate fi folosita si la nivel de interior.

BMW iX Flow cu E Ink

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze BMW iX Flow cu E Ink
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Ianuarie 2022