Noua masina de la Cadillac e nebunie curata: costa peste 300.000 de dolari si e asamblata manual!

Noua masina de la Cadillac e nebunie curata: costa peste 300.000 de dolari si e asamblata manual!
  • Noua masina de la Cadillac e nebunie curata
  • Costa peste 300.000 de dolari si e asamblata manual!
Distribuie pe Facebook

Versiunea de serie a fabulosului Celestiq Concept, impozanta limuzina americana cu alura de fastback se mai poate lauda, printre altele, si cu un display de 55 de inch, montat in partea superioara a bordului.

Ultima parte a lunii octombrie marcheaza premiera unui nou Cadillac cu propulsie complet electrica, celebrul producator auto de peste Ocean publicand - la inceputul saptamanii curente, primele fotografii si detalii cu privire la varianta de productie a impresionantului concept cunoscut sub denumirea de Celestiq. Botezata - la randul sau, Celestiq, spectaculoasa creatie a companiei aflate, zilele acestea, sub umbrela General Motors se remarca in special prin linia alungita a platfonului, detaliu vizual imprumutat de la fastback-urile acompaniate de o caroserie in cinci portiere.

Cadillac Celestiq

Cadillac Celestiq

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand de anul viitor, respectiva masina ofera, la nivelul departamentului exterior, inclusiv un panou frontal iluminat cu ajutorul a sute de LED-uri, o pereche de faruri digitale, cu fiecare unitate bucurandu-se - din plin - de prezenta a 1.3 milioane de pixeli, un set de jante cu diametrul de 23 de inch, blocuri optice posterioare unice etc.

In cabina - de cealalta parte a portierelor concepute pentru a se deschide si inchide la simpla apasare a unui buton, dupa cate mentioneaza Cadillac in comunicatul pus la dispozitia presei, cumparatorii excentricului Celestiq vor fi intampinati, mai mult ori mai putin surprinzator, si de un display color masiv, cu diagonala de 55 de inch, instalat in partea superioara a plansei de bord. Alte patru ecrane de inalta rezolutie - montate in diferite zone, vor condimenta interiorul dotat, aparent, si cu un numar de patru scaune individuale, plus 38 de difuzoare semnate de specialistii AKG.

Asamblata manual pe platforma Ultium, exclusivista limuzina a constructorului din Detroit, Michigan va miza pe serviciile a doua motoare electrice, o solutie sinonima cu un total de 600 de cai putere si 867 de Newton-Metri, cu reteta de peste 300.000 de dolari continuand cu o baterie de 111 kWh, cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.8 secunde, cu o suspensie adaptiva pe aer, cu directie integrala si nu numai.

Cadillac Celestiq

Cadillac Celestiq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Cadillac Celestiq
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2022