Noua masina de la Cadillac e nebunie curata: costa peste 300.000 de dolari si e asamblata manual! Cum arata in realitate

Noua masina de la Cadillac e nebunie curata: costa peste 300.000 de dolari si e asamblata manual! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Cadillac e nebunie curata
  • Costa peste 300.000 de dolari si e asamblata manual!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o pereche de faruri digitale - cu fiecare unitate dispunand de un numar de 1.3 milioane de pixeli. Plus un set compus din cinci displayuri diferite - cel mai generos dintre toate beneficiind de o diagonala de 55 de inch.

Dezvelita publicului larg cu numai trei saptamani in urma, chiar in ultima parte a lunii octombrie, cea dintai generatie a exclusivistului automobil pe care compania Cadillac isi propune sa il ofere sub denumirea de Celestiq stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, incepand cu anul 2023, fabulosul autoturism al producatorului de peste Ocean iese in evidenta, la nivelul departamentului exterior, atat prin linia alungita a plafonului, inspirata de fastbackurile cu o caroserie in cinci portiere, cat si prin panoul iluminat ce condimenteaza aspectul partii frontale.

Aceeasi reteta de peste 300.000 de dolari a modelului asamblat manual in regiunea Warren din Michigan se va mai putea lauda - printre altele, si cu o pereche de faruri digitale, fiecare unitate fiind echipata cu un numar de 1.3 milioane de pixeli. Un alt element principal de atractie consta - oarecum inutil de mentionat, in setul de jante cu diametrul de 23 de inch, pe cand reteta de la interior cuprinde inclusiv instalatie audio cu 38 de difuzoare semnate de specialistii AKG.

Odata ajunsi in cabina, cumparatorii primului Celestiq din istorie vor descoperi, asa cum precizam, totodata, si anterior, pe parcursul zilelor precedente, si unele detalii realizate din piele, dar si cinci displayuri diferite, printre care si unul cu o diagonala de 55 de inch. Daca vine vorba, in schimb, despre aspectul mecanic, propulsia va fi asigurata de doua motoare electrice si un total sinonim cu undeva in jurul a 600 de cai putere, fisa tehnica anuntand si un sprint de la zero la 96 de kilometri pe ora in doar 3.8 secunde, o baterie de 111 kWh, o suspensie adaptiva pe aer, un sistem de directie integrala, discuri de franare uriase.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2022