Noua masina de la Ford e LUX TOTAL. Scaunele cu masaj si boxele de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD

Noua masina de la Ford e LUX TOTAL. Scaunele cu masaj si boxele de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Ford e LUX TOTAL
  • Scaunele cu masaj si boxele de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de jante pe 22 de inch. Plus o pereche de faruri cu LED.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de doi ani, inca de la sfarsitul lui mai 2021, cea dintai generatie a modelului F-150 Lightning se vinde - zilele acestea, intr-o larga varietate de savori si configuratii. Printre multiplele optiuni oferite de Ford clientilor se numara, mai nou, si o varianta F-150 Lightning Platinum Black, respectivul pick-up iesind numaidecat in evidenta - in cazul in care mai era necesara cumva o astfel de precizare, prin caroseria imbracata intr-o folie de culoare neagra, cu finisare mata.

Ford F-150 Lightning Platinum Black

Ford F-150 Lightning Platinum Black

Disponibila la preturi incepand de la aproximativ 97.995 de dolari, in doar 2.000 de bucati, versiunea mentionata anterior se mai poate lauda - la nivel de exterior, atat cu un set de jante din aliaj cu diametrul de 22 de inch, cat si cu o pereche de faruri cu tehnologie LED in dotare, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv scaune actionate electric, cu functii de incalzire, racire, plus masaj. Odata ajunsi in cabina, pasagerii vor mai descoperi si o tapiterie din piele Nirvana, un display central cu o diagonala de 15.5 inch, boxe de la Bang & Olufsen - toate fiind standard.

In ceea ce priveste reteta caracteristica departamentului tehnic, noua aroma F-150 Lightning Platinum Black urmeaza sa puna la dispozitia cumparatorilor sai - specifica oficialii Ford in comunicatul de presa, doua motoare electrice si o putere de pana la 580 de cai, livrata rotilor de pe ambele punti. Performantele camionetei nu raman - la momentul actual, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, compania producatoare anuntand insa autonomia totala, care depaseste 480 de kilometri.

Ford F-150 Lightning Platinum Black

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Ford F-150 Lightning Platinum Black
mai multe