Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are faruri Full-LED, suspensie pe aer si, pentru prima data in istoria japonezilor, boxe de la Bang & Olufsen

Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are faruri Full-LED, suspensie pe aer si, pentru prima data in istoria japonezilor, boxe de la Bang & Olufsen
  • Noua masina de la Honda e LUX TOTAL
  • Are faruri Full-LED, suspensie pe aer si, pentru prima data in istoria japonezilor, boxe de la Bang & Olufsen
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un display tactil de 11.3 inch. Plus scaune incalzite si ventilate.

Ultima parte a anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism marca Acura, oficialii celebrei divizii de lux de la Honda anuntand - in cursul zilei de luni, lansarea celei de-a doua generatii a modelului ZDX. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor sase luni, la preturi care ar trebui sa porneasca de la suma de 60.000 de dolari, respectivul automobil japonez isi va intampina cumparatorii alaturi de o formula reinventata - reteta in cauza fiind croita, de aceasta data, in jurul platformei Ultium de la General Motors.

Acura ZDX

Acura ZDX

Drept urmare, de propulsia SUV-ului cu lungimea de 5.021 de milimetri se va ocupa un sistem 100% electric - cu unul ori doua motoare in echipare. Daca vine vorba, in schimb, despre puterea disponibila, persoana de la volan va putea experimenta - in functie si de varianta aleasa, fie 340, fie 500 de cai, meniul specific departamentului tehnic cuprinzand inclusiv o baterie litiu-ion de 102 kWh, sinonima cu o autonomie de pana la 523 de kilometri, dupa cum se mentioneaza in cadrul comunicatului pus de curand, in prima jumatate a saptamanii curente, la dispozitia presei.

In ceea ce priveste dotarile pe care planuieste sa le ofere, noua Acura ZDX promite si o pereche de faruri Full-LED, acompaniata de faimoasele lumini de zi Chicane, un set cu diametrul de 22 de inch, confectionate din aliaj usor, o suspensie ajustabila - pe aer, plus discuri de franare semnate de specialistii Brembo. Din peisaj nu lipsesc - au tinut japonezii sa precizeze, nici instrumentele de bord digitale si configurabile, display-ul central cu o diagonala de 11.3 inch, tapiteria realizata din piele, scaunele cu actionare electrica, incalzire, ventilatie, instalatia audio de la Bang & Olufsen.

Acura ZDX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Acura ZDX
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 August 2023