Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are faruri Full-LED, suspensie pe aer si, pentru prima data in istoria japonezilor, boxe de la Bang & Olufsen. Cat costa

Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are faruri Full-LED, suspensie pe aer si, pentru prima data in istoria japonezilor, boxe de la Bang & Olufsen. Cat costa
  • Noua masina de la Honda e LUX TOTAL.
  • Are faruri Full-LED, suspensie pe aer si, pentru prima data in istoria japonezilor, boxe de la Bang & Olufsen.
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv scaune fata condimentate cu functii de reglare electrica, incalzire si ventilatie.

Dezvelita lumii intregi acum mai bine de 23 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui august, cea de-a doua generatie a modelului comercialzat de Acura sub denumirea de ZDX are - incepand de marti, si un pret de vanzare. 64.500 de dolari este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii primului autovehicul cu propulsie pur electrica din istoria divizei de lux de la Honda o vor avea de achitat pe piata din SUA, acolo unde versiunea de baza nu ofera decat un singur motor, cu 340 CP livrati rotilor spate.

Acura ZDX

Situatia se schimba radical in cazul variantei de top - disponibila sub indicativul ZDX Type S, aceasta promitand sa puna la dispozitia viitorilor clienti doua unitati diferite, cate una pentru fiecare punte, si o putere maxima de 500 CP. Ambele optiuni vor fi livrate alaturi de un acumulator litiu-ion de 102 kWh, astfel ca persoana prezenta la volan va putea parcurge - in functie de configuratia selectata, pana la 523, respectiv 463 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei, asa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Reteta specifica noii Acura ZDX continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o larga varietate de echipamente premium, de lux, printre multiplele dotari oferite in standard ori optional numarandu-se si farurile Full-LED. Din meniu nu lipsesc insa - important de adaugat, nici jantele cu diametrul de 22 de inch, cofectionate din aliaj, scaunele actionate electric, cu functii de incalzire si ventilatie, difuzoarele ce poarta semnatura Bang & Olufsen, tapiteria realizata din piele, display-ul tactil cu diagonala de 11.3", suspensia adaptiva, pe aer.

Acura ZDX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Acura ZDX
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2024