Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are faruri Full-LED, suspensie pe aer si, pentru prima data in istoria japonezilor, boxe de la Bang & Olufsen. Cum arata in realitate

Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are faruri Full-LED, suspensie pe aer si, pentru prima data in istoria japonezilor, boxe de la Bang & Olufsen. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Honda e LUX TOTAL.
  • Are faruri Full-LED, suspensie pe aer si, pentru prima data in istoria japonezilor, boxe de la Bang & Olufsen.
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie cu doar unul sau doua motoare in echipare ofera pana la 500 de cai putere. Conform unui comunicat pus, anterior, la dispozitia presei de specialitate.

Anuntata acum mai bine de opt saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui august, cea de-a doua generatie a gamei comercializate de compania Acura sub numele de ZDX stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Construita pe platforma Ultium by GM, prima electrica a diviziei de lux de la Honda se remarca numaidecat, la nivelul departamentului exterior, prin design-ul SF si dimensiunile generoase - cu lungimea de peste 5.020 de milimetri reprezentand principalul element de atractie, ale caroseriei, pe cand meniul interior cuprinde inclusiv doua ecrane masive, de 11, respectiv 11.3 inch, pentru afisarea tuturor detaliilor vitale. Odata ajunsi in cabina, pasagerii vor mai putea experimenta - si in functie de dotarile selectate, unele fiind disponibile in standard, iar altele in mod optional, scaune fata actionate electric, cu ventilatie, bancheta spate cu incalzire ori difuzoare Bang & Olufsen.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand de anul viitor, la preturi care vor porni de la peste 60.000 de dolari - potrivit asiaticilor, reteta cu pricina continua cu o tapiterie realizata din piele partial perforata, ceasuri de bord digitale, statie pentru incarcare wireless a dispozitivelor mobile. Din peisaj nu lipsesc nici volanul cu trei spite, luminile ambientale, instalatie de climatizare cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii, acestora alaturandu-li-se atat un set de jante cu diametrul de pana la 22 de inch - din aliaj usor confectionate, o pereche de faruri Full-LED, suspensie reglabila, pe aer, discuri de franare cu sase pistoane la purtator, seria vestilor bune incheindu-se, intr-un final, cu un ansamblu compus fie din numai unul singur, fie din doua motoare electrice, cu pana la 500 de cai putere, condimentat cu o baterie litiu-ion de 102 kWh pentru o autonomie estimata la 463 - 523 de kilometri, daca mai trebuia cumva adaugat.

j

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2023