Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota!

Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota!
  • Noua masina de la Hyundai e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota!
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.4 secunde. Conform primelor informatii si detalii publiate, de curand, de oficialii companiei producatoare.

Deconspirata de mai multe fotografii scapate recent - chiar la inceputul saptamanii trecute, pe internet, cea dintai generatie a super electricei pe care sud-coreenii de la Hyundai o vor comercializa sub denumirea de Ioniq 5 N a renuntat, in cursul zilei de luni, la toate secretele sale de ordin tehnic si, nu in ultimul rand, vizual.

Hyundai Ioniq 5 N

Hyundai Ioniq 5 N

Hyundai Ioniq 5 N

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor patru - cinci luni, pana la sfarsitul anului 2023, spectaculoasa sportiva asiatica se remarca in special prin spoilerele agresiv stilizate - acompaniate de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, insa nici jantele realizate din aluminiu forjat, cu diametrul de 21 de inch, sau eleronul proeminent caracteristic plafonului nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva.

Reteta specifica departamentului exterior se incheie, in cele din urma, cu un numar considerabil de elemente de culoare neagra si rosie, pe cand meniul de la interior debuteaza cu multiple detalii din Alcantara ori PETuri reciclate. Din peisaj nu lipsesc - in cazul in care mai era necesara o astfel de precizare, nici scaunele sport.

Sub capota, impresionanta creatie pe nume Ioniq 5 N ofera doua motoare electrice pentru o putere de 650 CP, de unde si un sprint de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3.5 secunde - potrivit oficialilor sud-coreeni. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la 260 de kilometri pe ora, astfel ca fiecare exemplar va fi insotit - dupa cate mentioneaza asiaticii, si de amortizoare controlate electronic, de discuri de franare cu diametrul de 400, respectiv 360 milimetri etc.

Hyundai Ioniq 5 N

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Hyundai Ioniq 5 N
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2023