Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 544 de cai sub capota si sase display-uri color la interior. Cat costa in Romania

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 544 de cai sub capota si sase display-uri color la interior. Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 544 de cai sub capota si sase display-uri color la interior
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea. Conform configuratorului local.

Prezentata publicului larg cu circa 16 saptamani in urma, inca de la finalul lunii aprilie, mult anticipata versiune SUV a primului Mercedes EQS din istorie a debutat de curand, chiar pe parcursul zilelor trecute, si pe piata din Romania. Nota de plata a modelului proiectat pentru a concura impotriva unor automobile precum BMW iX incepe de la putin peste 128.000 de euro, cu clientii avand la dispozitie trei variante diferite - 450+, 450 4Matic, 580 4Matic.

Disponibila in schimbul unei sume minime de 128.250 de euro - potrivit listei locale de preturi, reteta comercializata sub indicativul 450+ isi va intampina cumparatorii, aparent, alaturi de numai un singur motor electric. Sinonim cu un total de doar 360 de cai - livrati exclusiv rotilor de la nivelul puntii spate, acesta isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului 0-100 km/h intr-un timp de aproximativ 6.7 secunde, pe cand bateria de 108.4 kWh asigura o autonomie de pana la 671 km.

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Seria vestilor mai mult sau mai putin bune - de la caz la caz, continua cu o echipare standard extrem de impresionanta, noul autoturism pe nume Mercedes EQS 450+ oferind, fara costuri suplimentare, si faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea, jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch, si instrumente de bord digitale, si un display central cu tehnologie OLED. Celebrul MBUX Hyperscreen se regaseste, in schimb, pe lista dotarilor optionale.

Insotita de o nota de plata de 132.060 euro, varianta cunoscuta sub denumirea de 450 4Matic mizeaza - la randul ei, pe o herghelie formata din 360 de cai, versiunea in cauza beneficiind insa de doua motoare electrice si de tractiune integrala. Asa se face ca - de aceasta data, acceleratia de la 0 la 100 km/h devine realizate dupa circa 6.0 secunde, diferente majore inregistrandu-se si la nivel de autonomie, bateria de 108.4 kWh fiind acum suficienta pentru o distanta de maxim 609 km.

Cu doua motoare electrice, dar 544 de cai pe ambele punti, se poate lauda si reteta botezata Mercedes EQS 580 4Matic, disponibila la preturi incepand de la o suma de 162.500 de euro. Si acompaniata - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic, si de un 0-100 km/h in fix 4.6 secunde, si de o autonomie de 609 kilometri, datorita unei baterii cu o capacitate de, mai mult ori mai putin surprinzator, 108.4 kWh, daca mai era cumva necesara o asemenea precizare.

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (176) Poze Mercedes EQS SUV - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 August 2022