Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 544 de cai sub capota si sase display-uri color la interior. Cum arata in realitate

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 544 de cai sub capota si sase display-uri color la interior. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 544 de cai sub capota si sase display-uri color la interior
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici directia integrala sau scaunele cu functii de incalzire, ventilatie si - mai important decat atat, masaj.

Prezentata publicului larg cu doar sapte zile in urma, prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub numele de EQS SUV stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin dimensiunile generoase ale caroseriei - ce masoara peste cinci metri in lungime, insa nici farurile capabile sa proiecteze multiple simboluri pe sosea si unite, similar blocurilor optice posterioare, cu o banda iluminata, nu vor trece tocmai neobservate; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Meniul caracteristic departamentului stilistic cuprinde inclusiv un panou frontal de culoare neagra - decorat cu nenumarate stele in miniatura, care inlocuieste vechea grila a radiatorului, aripi laterale proeminente si jante cu un diametru de pana la 22 de inch, respectivelor elemente alaturandu-li-se, de cealalta parte a portierelor - in interior, o plansa de bord cu trei display-uri unite intr-o suprafata curbata de 56 de inch, alte trei ecrane color pentru ocupantii locurilor spate, scaune fata cu incalzire, ventilatie si masaj, o instalatie audio de inalta fidelitate Burmester etc.

Seria vestilor bune continua cu ingredientele ce compun fisa cu specificatii de ordin tehnic - prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub numele de EQS SUV bucurandu-se, in versiunea de top, de doua motoare electrice si 544 de cai, cu totii livrati ambelor punti. Din peisaj nu lipsesc nici suspensia adaptiva pe aer sau - dupa cum afirmam la inceputul acestui material, directia integrala, pe cand bateria cu o capacitate de 107.8 kWh promite sa asigure, in cazul variantei echipate cu un singur motor, o autonomie de 660 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (176) Poze Mercedes EQS SUV - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Aprilie 2022