Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 658 de cai sub capota, o caroserie in doua culori si nu mai putin de sase display-uri la interior. Cat costa

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 658 de cai sub capota, o caroserie in doua culori si nu mai putin de sase display-uri la interior. Cat costa
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 658 de cai sub capota, o caroserie in doua culori si nu mai putin de sase display-uri la interior
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un set de doua pahare pentru sampanie, confectionate din argint, plus faruri cu functie de proiectie.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de noua luni, inca de la sfarsitul primaverii anului 2023, cea dintai generatie a exclusivistului Mercedes-Maybach EQS 680 SUV are - incepand chiar din aceasta saptamana, si un pret de vanzare. 200.634 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii primului Maybach cu o pereche de motoare electrice in dotare o vor avea de achitat pe piata din Germania - respectiva reteta oferind astfel si o putere maxima de 658 CP.

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 4.4 secunde, acul vitezometrului avand sa se aventureze apoi - cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza de top de 210 km/h. O baterie litiu-ion de 118 kWh - sinonima cu o autonomie de pana la 611 kilometri, dupa cate se mentioneaza si in comunicatul pus anterior, la momentul premierei mondiale, la dispozitia presei, completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Reteta caracteristica noului Mercedes-Maybach EQS 680 SUV continua - in schimb, cu o dotare standard extrem de bogata, printre multiplele optiuni disponibile fara costuri suplimentare regasindu-se si inteligentele faruri Digital Light, in configuratia cu functie de proiectie a simbolurilor, jantele cu diametrul de 21 de inch, un numar de sase ecrane diferite, trei pentru ocupantii locurilor fata, trei pentru pasagerii din spate. Daca mai era necesara - desigur, o asemenea completare.

Aceeasi incredibila creatie se mai poate lauda, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si cu scaune individuale - despartite de o consola centrala alungita, cusaturi sub forma de carouri pentru tapiteria din piele, masute pliabile, un sistem de navigatie cu realitate augmentata, o instalatie audio de inalta fidelitate, 4D, de la Burmester, afisaj pe parbriz, directie integrala. Caroseria finisata in doua nuante si paharele pentru sampanie sunt - in schimb, oferite optional.

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Mercedes-Maybach EQS 680 SUV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2024