Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 658 de cai sub capota, o caroserie in doua culori si nu mai putin de sase display-uri la interior. Cum arata in realitate

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 658 de cai sub capota, o caroserie in doua culori si nu mai putin de sase display-uri la interior. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 658 de cai sub capota, o caroserie in doua culori si nu mai putin de sase display-uri la interior
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un set de doua pahare din argint pentru sampania pastrata la rece in compartimentul refrigerator care desparte scaunele spate individuale si, nu in ultimul rand, multifunctionale.

Anuntata cu numai doua saptamani si jumatate in urma - chiar in ultima parte a lunii lui aprilie, cea dintai generatie a exclusivistei electrice pe care oficialii diviziei Mercedes-Maybach isi propun sa o comercializeze sub indicativul EQS 680 SUV stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, in perioada urmatoare de timp, pana la finalul acestui an, respectiva creatie din Stuttgart se remarca numaidecat - la nivelul departamentului exterior, prin caroseria finisata in doua culori, cu mentiunea ca nici jantele de pana la 22 de inch, sculptate din aliaj forjat, sau farurile extrem de avansate, capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea, nu vor trece intocmai neobservate.

In cabina, de cealalta parte a portierelor masive, extravaganta reteta debuteaza cu o tapiterie confectionata din piele Nappa, partial perforata, plus un numar de patru scaune individuale, condimentate cu functii de reglare electrica, incalzire, ventilatie si - nu in ultimul rand, masaj, lista atractiilor interioare continuand cu sase display-uri diferite, o pereche de pahare de sampanie realizate din argint, un sistem audio de inalta fidelitate, cu tehnologie 4D, semnat de specialistii de la Burmester, volan cu design in trei spite, ornamente din lemn, cusaturi sub forma de carouri, consola centrala alungita, cu masute retractabile, compartiment refrigerator etc.

Cea dintai generatie a exclusivistei electrice pe care oficialii diviziei Maybach isi propun sa o comercializeze sub indicativul EQS 680 SUV se bucura - asa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, de doua motoare, cate unul pentru fiecare punte in parte, respectiva solutie traducandu-se, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic, printr-un total de pana la 658 de cai putere. Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 4.4 secunde, meniul caracteristic impozantei creatii din Stuttgart cuprinzand inclusiv o viteza de top limitata la doar 210 kilometri pe ora si o autonomie de 600 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2023