Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cum arata in realitate

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.5 secunde.

Prezentata publicului larg cu numai trei zile in urma - chiar la inceputul acestei saptamani, cea dintai generatie a masinii pe care nemtii de la Mercedes au de gand sa o comercializeze sub denumirea de EQE SUV isi va intampina cumparatorii intr-o impresionanta varietate de optiuni si configuratii. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul viitoarelor luni, inainte ca si anul 2023 sa dispara din calendare, respectiva gama va pune la dispozitia clientilor sai si doua versiuni de inalta performanta. Ambele animate de un sistem de propulsie cu doua motoare electrice in echipare - evident.

Exclusivista lista debuteaza, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o varianta AMG EQE 43 4Matic cu 476 CP si 858 Nm in dotare, automobilului cu pricina alaturandu-i-se un model pe nume AMG EQE 53 4Matic+, disponibil in doua savori diferite: cu o putere standard de aproximativ 625 CP sau - datorita unui pachet optional botezat AMG Dynamic Plus, cu un total si mai generos, sinonim cu 687 CP, plus 1000 Nm. In cazul aromei de top, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora va deveni realitate dupa un timp de doar 3.5 secunde, pe cand acul vitezometrului va urca pana la 240 de kilometri pe ora.

Reteta specifica primului Mercedes-AMG EQE SUV din istorie continua, daca este sa crezare oficialilor companiei producatoare, cu o suspensie adaptiva - pe aer, discuri de franare carbon-ceramice si directie integrala. Acestor caracteristici li se adauga - pentru un aspect vizual in ton cu performantele dinamice, si o pereche de spoilere agresiv stilizate, un set de jante cu diametrul de pana la 22 de inch, faruri capabile sa proiecteze unele simboluri pe sosea, scaune sculptate atent, cu reglare electrica. Un volan multifunctional cu design cu trei spite si parte inferioara plata, un display curbat masiv - de 141 de centimetri, s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2022