Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum, pe piata

Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum, pe piata
  • Noua masina de la Renault e diferita de tot ce ofera francezii acum
  • Lansarea oficiala a fost programata pentru data de 19 mai 2022
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a fost programata pentru data de 19 mai - conform ultimelor informatii date publicitatii.

Anuntata in urma cu aproximativ 60 de zile, urmatoarea masina de la Renault a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: francezii au oferit recent - la inceputul acestei saptamani, o noua imagine ce surprinde cateva dintre ingredientele care compun reteta caracteristica departamentului exterior.

Concept Renault cu motor pe hidrogen

Respectiva fotografie surprinde - mai exact, detalii precum vopseaua cameleon sau logo-ul iluminat de la nivelul montantului B, constructorul din Hexagon alegand sa ignore, in continuare, elementele de la interior.

De asemenea, francezii au ales sa pastreze si misterul care plutea deasupra fisei cu specificatii de ordin tehnic - astfel ca va trebui sa ne multumim cu ce am descoperit anterior, cu primul comunicat de presa - publicat la sfarsitul lunii februarie, facand referire si la prezenta la datorie a unui motor pe hidrogen. Printre altele.

Urmatoarea masina de la Renault, precum si denumirea acesteia le vom descoperi - impreuna, de ce nu, joi, in data de 19 mai a anului curent, dupa cum afirmam si in deschiderea materialului, cateva randuri mai sus.

Concept Renault cu motor pe hidrogen

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2022