Noua masina de la Tesla e nebunie curata: are 1.020 de cai, sase scaune si portiere care se deschid in sus. Cum arata in realitate

Noua masina de la Tesla e nebunie curata: are 1.020 de cai, sase scaune si portiere care se deschid in sus. Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Tesla e nebunie curata
  • Are 1.020 de cai, sase scaune si portiere care se deschid in sus
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un timp de aproximativ 9.9 secunde pentru proba 0 - 402 metri.

Prezentata publicului larg in prima parte a anului anterior, cea mai recenta iteratie a celebrei masini comercializate de compania Tesla sub numele de Model X stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Disponibila, mai nou, si intr-o versiune botezata Plaid, aceasta isi propune sa rezolve problema sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 2.5 secunde.

Insotita de un sistem de propulsie compus din trei motoare electrice, care lucreaza impreuna pentru a livra rotilor de pe ambele punti nici mai mult, nici mai putin de 1.020 de cai, impresionanta creatie a producatorului american promite, totodata, si sa parcurga sfertul de mila in 9.9 secunde.

Cu pedala de acceleratie la podea, noua Tesla Model X Plaid atinge o viteza maxima de circa 262 de kilometri pe ora, conform primelor informatii si detalii oficiale. Daca vine vorba, in schimb, despre autonomie, respectiva masina ar trebui sa parcurga pana la 535 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei din dotare, reiese dintr-un comunicat de presa.

Disponibila la preturi incepand de la 138.990 de dolari, aceasta varianta ofera si un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 sau 22 de inch, o pereche de portiere spate cu deschidere in sus, un plafon panoramic, doua display-uri supradimensionate la nivelul locurilor fata, sase scaune s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2022