Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are un design retro la exterior si 286 de cai pe puntea spate

Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are un design retro la exterior si 286 de cai pe puntea spate
  • Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si 286 de cai pe puntea spate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de 8.0 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca de la inceputul lui 2022, mult anticipata versiune moderna a emblematicului Bulli isi intampina - zilele acestea, cumparatorii dornici sa epateze numai intr-o singura configuratie. Situatia se va schimba insa radical in perioada imediat urmatoare - atunci cand amatorii de esente tari in sticle mari vor putea opta si pentru o varianta LWB, viitoarea optiune a impozantului ID. Buzz remarcandu-se numaidecat prin lungimea de aproape cinci metri a caroseriei comercializate, in mod optional, intr-o combinatie de doua culori contrastante.

Volkswagen ID. Buzz Long

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv doua display-uri color si trei randuri de scaune, pe cand fisa cu specificatii de ordin tehnic anunta ca propulsia va fi asigurata - mai mult sau mai putin surprinzator, de un motor sinonim cu o putere de 286 CP, livrata doar rotilor spate, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de circa 7.9 secunde, acul vitezometrului continuandu-si mai apoi incursiunea pana la o viteza limitata la pragul de 180 de kilometri pe ora.

Nota de plata a noului model Volkswagen ID. Buzz Long nu reprezinta - momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, un comunicat pus la dispozitia presei mentionand, in schimb, ca reteta caracteristica departamentului tehnic se va incheia cu o baterie litiu-ion de 85 kWh. In cadrul aceluiasi document se precizeaza ca respectivul meniu va fi disponibil - ulterior, si intr-o aroma de inalta performanta GTX, savoarea cu pricina promitand sa isi intampine clientii cu dare de mana alaturi de o herghelie compusa din 340 de cai putere, sinonima cu un 0-100 km/h in fix 6.4 secunde.

Volkswagen ID. Buzz Long

Volkswagen ID. Buzz Long

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Volkswagen ID. Buzz Long
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2023